Jääpallofinaalin ennakkolipuista kampanja, että ei haluta rahoja takaisin

Timo Pasanen

Akilleen jääpallojaostolla on edessään kiireiset ajat, kun seurassa käydään läpi finaalin taloudelliset vaikutukset. Kansalaisia huolettaa ostettujen lippujen kohtalo.

– Akilleella ei ole seuran puolesta mitään kampanjaa rahan keräämiseen. Rahan keräämiseen pitää olla lupa ja sitä Akilleella ei ole olemassa, Niklas Skog kertoo.

Akilles ei myy myöskään mitään virtuaalilippuja, kun ei ole rahankeräyslupaa. Etukäteen finaaliin myytiin lippuja Porvoossa vain kahdessa paikassa ja jonkin verran yrityksille ja VIP-lippuja.

– Suomen Jääpalloliitto toimitti liput ja Lappeenrannan Veiterä on samassa veneessä. Hekin ovat myyneet lippuja ennakkoon, Skog sanoo.

Toki Akilles on kiitollinen kaikesta mahdollisesta tuesta, koska lipputulot ja oheismyynti jäi tulematta. Jos yksityishenkilö laittaa, että älkää menkö vaatimaan rahoja takaisin, niin näin voi Skogin mukaan toimia.

– Akilles ei ole vielä ehtinyt laskemaan montako lippua myytiin etukäteen. Kaikilla lipun ostaneilla on mahdollisuus saada rahat takaisin. Jääpallojaoston hallituksen kokous on tällä viikolla ja siinä toimenpiteet tarkentuvat

Sosiaalisessa mediassa on tukiryhmiä, jotka eivät halua rahojaan takaisin. On jokaisen oma asia haluaako palautuksen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.