KATSO VIDEO: Trömpperit kannustavat Akillesta täydellä sydämellä Old Town Public Housessa

Lauantaina ratkaistaan jääpallon miesten Suomen mestaruus jo 110. kerran. Mestaruudesta pelaavat Akilles Bandy ja Veiterä.

Toni Degerlund

Illan Bandyliigan finaalista ei tullutkaan suurta kansajuhlaa, ja suunnitelmat 5000:sta katsojasta Pallokentällä kaatui maailmaa ravistelleeseen koronavirukseen. Akilleen kannatusjoukolla, Trömppereillä oli alunperin tarkoitus marssia rumpuineen, pelipaitoineen ja muiden fanikamojen kera katsomaan illan ottelua pallokentälle. Nyt suunnitelmat kariutuivat, mutta joukko ei ole lannistunut.

Eilen Trömpperit olivat kannustamassa Akilleen miesten edustusjoukkuetta, näiden viimeistelyharjoituksissa pallokentällä ja nyt joukko on kerääntynyt Old Town Public Houseen kannustamaan Akillesta voittoon.

– Olemme hyvillä fiiliksillä, korona ei hidasta meidän menoamme. Kannustamme Akillesta, kun mitään ei olisi tapahtunutkaan, Trömppereiden puuhamies Sebastian Smeds kommentoi.

– Totta kai tämä tuntuu pahalta, mutta kyllä terveys on kaikesta tärkein, jääpallo tulee vasta toisena.

Sebastian Smeds uskoo, että illan ottelusta tulee varsinainen jännitysnäytelmä.

– Odotan tasaista ja vauhdikasta peliä. Olosuhteet ovat täydellisiä, pois lukien yleisö.

– Jos ja kun Akilles voittaa, niin tietäjät tietävät. Juhlat jatkuvat pitkään, eli jos kultaa tulee, niin sitä kyllä sen mukaan juhlitaan.

– ikävää, että näin kävi. Toivotaan, että kaikki ymmärtävät ja kunnioittavat päätöstä. Mutta me kannustamme joka tapauksessa ja juhlimme ihan samalla tavalla kuin olisimme kentällä katsomassa.