Nappulat nauttivat pelaamisesta – Uusimaa bandy-turnaus päätti jääpallokoulun kauden

Timo Pasanen

Uusimaa bandy-turnaus päätti Akilleen jääpallojaoston vetämän jääpallokoulun kauden. Jääpallokoulu on ollut taas tänäkin vuonna todella vetovoimainen ja houkutteleva. Koko kauden hiotut taidot pääsivät loppuhuipennuksessa oikeuksiinsa.

Vähän isommat pelaajat pelasivat korttelibandyn mestaruudesta ja pienemmät oman tasonmittausturnauksen. Isommat pelasivat poikittaisella kentällä ja nuoremmat neljäsosalla.

Kolme joukkuetta kävivät tiukan taiston pokaalista ja voittajaksi selviytyi Isak Skogin luotsaama Nordea. Molemmat ottelut voittanut ryhmä pelasi hyvää jääpalloa.

Pienimpien kohdalla eniten pisteitä keräsi Veiterä. Joukkueen nuorin Lenni Samola, 3, palkittiin tsempparin pokaalilla.

– Hän ihastutti sitkeydellään ja paransi peli peliltä, joten onnistunut ilta häneltä, koutsi Jan Fredriksson kiitteli.

Akilleen järjestelyistä vastannut Kimmo Nuutti oli tyytyväinen koko jääpallokoulun kauteen. Aktiivisuus harjoituksissa oli todella hienoa ja se ilahdutti järjestäjiä. Jääpallokoulu jatkaa taas reilun puolen vuoden päästä, kun uusi kausi pallokentän tekojäällä saadaan käyntiin.

– Turnaus on aina se hieno huipentuma, jossa päästään oikein pelin makuun. Kaikki sujui hyvin ja toivottavasti moni jatkaa jääpallon parissa mahdollisimman pitkään. Hieno tunnelta ja lapsilla oli hauskaa, sen on pääasia. Kiitos kaikille vapaaehtoisille avusta, Nuutti kiittelee.

– Jääpallon viehätys on siinä, että se on ulkolaji. Sää ei haittaa, vaan se on kaille sama. Luistelunopeus ja pallon lyönti ovat hauskoja asioita. Pelaaminen on kivaa, mutta kyllä harjoittelukin maistuu. Tosi kivaa pelata otteluita ja turnauksia. Pelasimme kaksi hyvää peliä ja hopealle jäätiin, Elsa Oras mietti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.