Nappulat nauttivat pelaamisesta – Uusimaa bandy-turnaus päätti jääpallokoulun kauden

Timo Pasanen

Uusimaa bandy-turnaus päätti Akilleen jääpallojaoston vetämän jääpallokoulun kauden. Jääpallokoulu on ollut taas tänäkin vuonna todella vetovoimainen ja houkutteleva. Koko kauden hiotut taidot pääsivät loppuhuipennuksessa oikeuksiinsa.

Vähän isommat pelaajat pelasivat korttelibandyn mestaruudesta ja pienemmät oman tasonmittausturnauksen. Isommat pelasivat poikittaisella kentällä ja nuoremmat neljäsosalla.

Kolme joukkuetta kävivät tiukan taiston pokaalista ja voittajaksi selviytyi Isak Skogin luotsaama Nordea. Molemmat ottelut voittanut ryhmä pelasi hyvää jääpalloa.

Pienimpien kohdalla eniten pisteitä keräsi Veiterä. Joukkueen nuorin Lenni Samola, 3, palkittiin tsempparin pokaalilla.

– Hän ihastutti sitkeydellään ja paransi peli peliltä, joten onnistunut ilta häneltä, koutsi Jan Fredriksson kiitteli.

Akilleen järjestelyistä vastannut Kimmo Nuutti oli tyytyväinen koko jääpallokoulun kauteen. Aktiivisuus harjoituksissa oli todella hienoa ja se ilahdutti järjestäjiä. Jääpallokoulu jatkaa taas reilun puolen vuoden päästä, kun uusi kausi pallokentän tekojäällä saadaan käyntiin.

– Turnaus on aina se hieno huipentuma, jossa päästään oikein pelin makuun. Kaikki sujui hyvin ja toivottavasti moni jatkaa jääpallon parissa mahdollisimman pitkään. Hieno tunnelta ja lapsilla oli hauskaa, sen on pääasia. Kiitos kaikille vapaaehtoisille avusta, Nuutti kiittelee.

– Jääpallon viehätys on siinä, että se on ulkolaji. Sää ei haittaa, vaan se on kaille sama. Luistelunopeus ja pallon lyönti ovat hauskoja asioita. Pelaaminen on kivaa, mutta kyllä harjoittelukin maistuu. Tosi kivaa pelata otteluita ja turnauksia. Pelasimme kaksi hyvää peliä ja hopealle jäätiin, Elsa Oras mietti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Porvoon poliisiampuminen siirtymässä syyteharkintaan – Konkreettisessa vaarassa oli kahdeksan poliisia – tutkinnanjohtaja: "Toivottavasti tämä ei ole uusi normaali"
 2. Porvoon antamat sote-rukkaset eivät tulleet Askolalle yllätyksenä – lähipalvelujen menetys kaihersi päättäjiä
 3. Leikkipuisto purettiin – uudet suunnitelmat eivät ole lähiasukkaiden mieleen
 4. Rankkasade valutti vettä Porvooseen koko kuukauden edestä yhdessä päivässä
 5. Porvoon Energia vetäytyy Loviisasta – myy kaukolämpöliiketoiminnan CapManille
 6. Nuori huimapää Jami Heiman siirtyi piikkipaikalle – Cartingin vauhti on hurjaa ja kisat kovaa taistelua
 7. Mielipide: Pyöräkaistalla ohjataan pyöräilijöitä pois kävelijöiden joukosta
 8. Kolumni, Mika Laurila: Likiliikkuja on todellinen urheilusankari
 9. Laitilalla ja kumppaneilla on Porvoon Taidetehtaalla tarjolla revyyllinen dragtaidetta ja sketsiviihdettä jo heinäkuun lopulla
 10. Minä ja Suomenlahti: Tallenna ikimuistoinen hetki Suomenlahdelta – lähetä kuva toimitukseen ja osallistu kilpailuun
 11. Loviisa aikoo lomauttaa ja karsia palvelujaan – lakkautuslistalla koulu ja kaksi terveysasemaa
 12. Paineviemärissä vuoto Hamarissa
 13. Itä-Uusimaa sai lähes 3 miljoonaa valtionavustusta kahteen alueelliseen sote-hankkeeseen – "Monenlaista hyötyä riippumatta siitä, toteutuuko sote-uudistus"
 14. Istanbulin maailmankuulu Hagia Sofia voi muuttua museosta moskeijaksi
 15. UIT: Konkurssihakemus olisi jätetty tekemättä, jos Posti olisi tuonut tärkeän kirjeen ajoissa – "Emme missään tapauksessa ole menossa konkurssiin"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.