Hunters otti murskavoiton kotonaan – ottelusarja on katkolla porvoolaisille lauantaina

Timo Pasanen

Jääkiekon Suomi-sarjan Huntersin kolmas pudotuspelisarjan ottelu päättyi kotivoittoon. Hunters voitti kotonaan Nokian Pyryn murskalukemin 8–1 (2–1, 3–0, 3–0).

Kotijoukkue oli kaikessa parempi ja Pyry jäi toisen erän alusta pahasti jalkoihin.

Hunters johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2-1. Joukkueet kohtaavat lauantaina Nokialla ja silloin ottelusarja on katkolla Huntersille.

Kotijoukkue ratkaisi ottelun paremman luistelun ja viimeistelyn ansiosta. Hunters sai erikoistilanteista hyvin maaleja ja ne olivat ratkaisevia hetkiä.

Huntersin päävalmentaja Mikko Juutilainen oli tyytyväinen joukkueen pelilliseen ilmeeseen.

– Joukkue teki hyvin yhtenäisesti töitä molempiin suuntiin. Voitimme hyvin vastustajan fyysisyydessä ja tehtiin hommia. Tämä ottelusarja on tasainen ja pienet erot ratkaisevat. Nyt olimme hyvin hereillä koko ajan ja maalit hyvän esityön jälkeen. Onnistuimme laajalla rintamalla ja se on tärkeää.

Pyryn päävalmentajaa Niko Raiskiota tappio harmitti.

– Ihmeellinen sarja, että erot ovat niin suuret ja voitot tulevat kotipeleistä. Vauhtiahan ottelussa oli, mutta erikoistilanteet ratkaisivat. Tunnetta on ja se kuuluu pudotuspeleihin. Jäähyjä tuli liikaa, mutta ottelusarja jatkuu. Lauantaina otamme kotivoiton ja sitä kohti mennään.

Hunters teki kaikkiaan viisi maalia ylivoimalla.

– Olimme nyt vahvoja erikoistilanteissa ja se ratkaisi meille paljon. Pelasimme kovaa ja sitä odotan myös seuraavasta ottelusta. Kotietu on nyt hyvin kuitattu, mutta lauantaina lähdemme Nokialle voitto mielessä, Juutilainen sanoi.

Vaikka Hunters saikin hyvän kiekollisen pelin ansiosta voiton, niin ottelun loppu meni sekavaksi. Pyryltä ajettiin kaksi pelaaja ulos ja muutenkin lopussa tuli ikäviä huitomisia.

Hunters Pyry8-1 (2-1, 3-0, 3-0).

06:01 0-1 Mäkelä Joni (Selimgerei Waltteri, Pellinen Ossi).

11:36 1-1 Still Joni (Österman Ville, Leppänen Emil).

18:09 2-1 Melkinen Otto (Österman Ville, Lesch Perttu).

20:23 3-1 Mallenius Patrik (Leppänen Emil, Väisänen Teemu).

26:03 4-1 Björkbacka Nico (Väisänen Teemu).

33:42 5-1 Melkinen (Mallenius, Lesch Perttu).

50:41 6-1 Lesch (Matilainen Eetu, Kukkonen Joakim).

55:20 7-1 Lesch (Kukkonen Joakim).

57:05 8-1 Kankkunen Jesse (Mallenius, Kukkonen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.