Huntersin runkopelaajille jatkosopimuksia

Huntersin viime kausien paras maalintekijä Tomi Roukala jatkaa kotikaupunkinsa ylpeyden, Huntersin, riveissä myös ensi kaudella. Timo Pasanen

Marko Enberg

PORVOO|Jääkiekon Suomi-sarjassa kolmesti peräkkäin pudotuspeleihin yltänyt Porvoon Hunters kiinnitti viime kauden runkopelaajiaan. Hunters teki jatkosopimukset Ari Ahokkaan, Tomi Roukalan, Antti Rantsin, Ville Rantasen, Otto Cichorackin ja Reno Goodwinin kanssa. Ahokas oli päättyneellä kaudella Huntersin ykkösmaalivahti. Tomi Roukalan on puolestaan ollut jo kolmella viime kaudella porvoolaisten paras maalintekijä. Päättyneellä kaudella Roukala laukoi Huntersille 23 maalia.

Jatkosopimuksen myötä tehoja tarttui muutenkin, sillä viisi hyökkääjää tekivät yhteensä 67 maalia päättyneellä kaudella.

–Nämä ovat pelaajia, joiden halusimme ehdottomasti jatkavan meillä. Muidenkin kohdalla keskustelut jatkuvat edelleen, päävalmentajana jatkava Tero Määttä kertoo.

–Viime kauden pelaajistamme vain Toni Jeskanen ja Otto Leppänen ovat ilmoittaneet, etteivät jatka meillä. Meillä on käynyt pelaajia try outeilla. Olemme toki kiinnostuneita kaikista pelaajista, jotka haluavat meille pelaamaan, mutta meidän pitää miettiä myös kokonaisuutta. Haluamme joukkueen, jolla voimme tehdä myös tuloksia.

–Tuoreiden sopimusten myötä laituriosasto on ihan lupaavalla mallilla. Tarvitsemme vielä toisen maalivahdin. Meille kesken kauden siirtynyt Juuso Hyyppä on yksi vaihtoehto. Sentteriosastolle tarvitsemme uusia, kun pari lähti. Yritämme uusia myös pakistoamme, mutta viime kauden pakkejakin haluamme pitää meillä, Määttä muotoilee.

Määtän mukaan kesäharjoittelussa päävastuu on edelleen pelaajilla itsellään.

–Toukokuun alussa, kun saamme isomman rungon valmiiksi, pidämme varmasti joukkueen yhteisiä treenejä ja testejä. Kausi on talvella niin pitkä, ettei meidän tarvitse kesäaikana yhdessä treenata. Luotan, että jokainen pelaaja on syksyllä kunnossa. Niin he ovat aina olleet, Määttä muistuttaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Tirmo Blues tulee sittenkin – Kasmir, Pete Parkkonen,... Katso koko esiintyjäkattaus ja fiilistele menneitä vuosia
 2. Borealikselta 93 miljoonan euron osinko Itävaltaan – yhtiö pitää lomautuksia mahdollisina koronapandemian vuoksi
 3. Juhlavuoden hanke käynnissä – Brunberg Oy:n uudesta tehtaanmyymälästä tulee suklaanvärinen
 4. ”Abstrakti, mutta esittävä”– tältä näyttää yleisövessan seinämaalaus
 5. Itä-Uusimaa sai lähes 3 miljoonaa valtionavustusta kahteen alueelliseen sote-hankkeeseen – "Monenlaista hyötyä riippumatta siitä, toteutuuko sote-uudistus"
 6. Porvoon poliisiampuminen siirtymässä syyteharkintaan – Konkreettisessa vaarassa oli kahdeksan poliisia – tutkinnanjohtaja: "Toivottavasti tämä ei ole uusi normaali"
 7. Porvoon antamat sote-rukkaset eivät tulleet Askolalle yllätyksenä – lähipalvelujen menetys kaihersi päättäjiä
 8. Leikkipuisto purettiin – uudet suunnitelmat eivät ole lähiasukkaiden mieleen
 9. Kolumni, Tuuli Hirvilammi: Pyörä, kesän paras menopeli
 10. Läpimurto liigassa tiesi pitkää sopimusta Lahteen – raamikas pakki Alex Lindroos nauttii kovasta kesäisestä harjoittelusta
 11. Minä ja Suomenlahti: Tallenna ikimuistoinen hetki Suomenlahdelta – lähetä kuva toimitukseen ja osallistu kilpailuun
 12. OP Pukkila haluaa yhdistää voimansa Päijät-Hämeen pankkien kanssa
 13. Pelastusrengas kolmelle rannalle lahjoituksena – Muista hätätapauksessa HRAP-sääntö
 14. Maria Huntington vahvassa pituusvireessä Oulussa
 15. Oikeus torppasi Fortumin havittelemat muutokset Oulujoen vaelluskalamääräyksiin – uusia kalateitä ei silti tule ainakaan lähivuosina

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.