Katja Melkolla ravuri Elitloppetissa ja Elitkampenissa

STT

Katja Melkon valmennustalli tekee ravihistoriaa toukokuun viimeisenä sunnuntaina Ruotsin Solvallassa. Melkon tallin Elian Web on saanut kutsun viikonvaihteen pääkilpailuun Elitloppetiin. Tallin suomenhevostähti Vixus sai tiistaina kutsun kylmäveriravureiden Elitkampeniin.

Vixus on valmistautunut Elitkampeniin Melkon Ruotsin-tallilla Julmyrassa Tukholman seudulla. Se kilpaili Uumajassa huhtikuun puolivälissä ja sijoittui hienosti viidenneksi kovatasoisessa lähdössä.

Urheilujohtaja Anders Malmrot kutsui Vixuksen ohella kilpailuun myös kaksi muuta hevosta. Odd Herakles tulee Norjasta ja Pydin Ruotsista. Lome Brage, Tangen Haap ja Välähdys ovat saaneet kutsut aiemmin. Välähdyksen osallistuminen on vielä epävarmaa. Elitkampen juostaan 1 640 metrin matkalla, ja voittaja saa 500 000 kruunua.

Yhdeksän hevosta on kutsuttu Elitloppetiin. Joukossa on Melkon Elian Web, Pia Huusarin Chief Orlando ja Petri Salmelan Makethemark. Keskiviikkona Solvallassa ajetaan kaksi mailin ryhmäajoa, joiden voittajat saavat paikat Elitloppetiin.

Elitloppetiin kutsutut: Vivid Wise As (valmentaja Björn Goop), Elian Web (Katja Melkko), Chief Orlando (Pia Huusari), Attraversiamo (Svante Båth), Tae Kwon Deo (Adrian Kolgjini), Missle Hill (Daniel Redén), Looking Superb (Frode Hamre), Makethemark (Petri Salmela), Cokstile (Rocco Spagnulo).

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut