Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Josveis lähtee Elitkampeniin

Antti Ojanperän valmentama Josveis voitti Vermon keskiviikkoravien suomenhevosten päälähdön. Voiton jälkeen tuli kutsu Elitloppet-viikonlopun kylmäverikisaan Elitkampeniin. Ojanperä otti kutsun tyytyväisenä vastaan.

Välähdys ja Katja Melkon Vixus olivat suomenhevosista saaneet kutsut. Ville Korjus ei halunnut Välähdyksen kanssa lähteä Solvallaan, joten varma paikka aukesi toiselle suomenhevoselle. Solvallan urheilupäällikkö Anders Malmrot kertoi jo alkuviikosta, että hän seuraa Vermon keskiviikon kilpailun tarkasti. Kun lähtö oli maalissa, Malmrot oli yhteydessä Ojanperään.

– Tuntuu jännittävältä olla mukana Elitkampenissa jälleen. Olemme olleet aiemmin mukana kahdesti, Jokivarren Kunkku ja Josveis ovat ottaneet kakkossijat. Josveis voitti hyvällä tyylillä Vermossa, ja meillä on vielä viikko aikaa treenata sitä. Hoitaja Linda Marttinen lähtee hevosen kanssa Tukholmaan. Minä ja ohjastaja Santtu Raitala katsomme kisan kotona, koska matkustamisesta seuraa karanteeni. En vielä tiedä, kuka ajaa kilpailussa, Ojanperä kertoi.

Elitkampen juostaan sunnuntaina 31. toukokuuta, 1640m, 1. palkinto 500 000 kruunua, kutsutut hevoset: Tangen Haap (Ruotsi), Lome Brage (Norja), Josveis (Suomi), Odd Herakles (Norja), Vixus (Suomi) ja Pydin (Ruotsi).