Naisten W Series -formulasarjaa ei ajeta tällä kaudella

W Seriesin avauskaudella viime vuonna ajettiin kuusi kisaa, ja mukana oli myös suomalaiskuljettaja Emma Kimiläinen. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

STT

Naisten W Series -formulasarja jää tällä kaudella ajamatta, sarja kertoi sivuillaan . Sarjassa piti ajaa kahdeksan kilpailua, joista kaksi viimeistä oli tarkoitus ajaa formula ykkösten Yhdysvaltain gp:n ja Meksikon gp:n yhteydessä. Noiden gp-viikonloppujen ajaminen on kuitenkin koronaviruksen takia epävarmaa, ja W Series päätti perua kautensa ja keskittyä vuoden 2021 kisakauden läpiviemiseen.

W Seriesin avauskaudella viime vuonna ajettiin kuusi kisaa, ja mukana oli myös suomalaiskuljettaja Emma Kimiläinen. Kimiläisen oli määrä ajaa myös tällä kaudella, mutta ensi vuoden kuljettajapaikoista ei ole vielä tietoa.

– Debyyttikauden huiman menestyksen jälkeen tätä päätöstä ei ollut helppo tehdä. Teemme kuitenkin jo töitä kauden 2021 eteen, ja voimme iloksemme vahvistaa, että ensi kaudella W Seriesiä ajetaan F1:n gp-kisojen yhteydessä, mukaan lukien vuoden 2021 Yhdysvaltain ja Meksikon gp:t, W Series -sarjan toimitusjohtaja Catherine Bond Muir sanoi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut