Edmonton, Toronto ja Vancouver ehdolla NHL:n pudotuspelikeskuksiksi Kanadassa

Kolmen kanadalais- ja seitsemän yhdysvaltalaiskaupungin joukosta valitaan kaksi pudotuspelikeskuksiksi, joissa maaliskuussa keskeytynyt NHL-kausi on tarkoitus pelata loppuun. AFP / LEHTIKUVA

STT

Edmonton, Toronto ja Vancouver ovat ehdolla NHL-jääkiekkoliigan pudotuspelikeskuksiksi Kanadassa, jääkiekkoliiga kertoi nettisivuillaan Kanadan pääministerin Justin Trudeaun puheisiin viitaten.

– Olemme ilmoittaneet, että meille sopii eteneminen NHL:n pelikeskuksen kanssa yhdessä kolmesta kanadalaiskaupungista. Tietysti päätöksen tekee NHL, kaupungit ja maakunnat. Kanada on avoin, kunhan se sopii paikallisille terveysviranomaisille, Trudeau sanoi NHL:n mukaan.

NHL oli aiemmin ilmoittanut, ettei kanadalaiskaupunkia voida valita pelipaikaksi, jos Kanada pitää voimassa pakollisen 14 päivän karanteenin kaikille maahan ulkomailta saapuville. Trudeau kuitenkin sanoi, ettei karanteeni koskisi NHL-pelaajia.

Kanadalaiskaupunkien lisäksi seitsemän kaupunkia Yhdysvalloissa – Chicago, Dallas, Columbus, Las Vegas, Los Angeles, Minneapolis/St. Paul ja Pittsburgh – ovat ehdolla toiseksi kahdesta pudotuspelikeskuksesta, joissa maaliskuussa keskeytynyt kausi on tarkoitus pelata loppuun.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut