Supervarsa Parvelan Retun voittoputki kasvoi Vermossa

STT

Hannu Torvisen ohjastama Parvelan Retu voitti 5-vuotiaiden kylmäveristen suurkilpailun Tawaststjernan Muistoajon Vermossa. Poikkeuslupaus laittoi pelin jännäksi, kun jäi lähtölaukassaan kärjestä satakunta metriä.

Tawaststjernan Muistoajon kiihdytysvaiheessa tapahtui ennalta odottamattomia asioita, kun lähdön ennakkosuosikit Parvelan Retu ja Säihkeen Sähinä laukkasivat. Kaksikko aloitti heti kiivaan takaa-ajon, ja jo kierros juostuna oriit iskivät kärkipaikan Helkan Toivon kimppuun.

Parvelan Retu viiletti kolmatta juoksurataa pitkin vauhdikkaasti ratkaisuvaiheilla, ja maalisuoralla Petri Laineen valmentama 5-vuotias lipui 10 000 euron arvoiseen voittoon hallitulla tyylillä.

Ohjastaja Hannu Torvinen kertoi, että Parvelan Retu oli lähtöauton takana kovin innoissaan ja sortui sen takia lähtölaukalle.

Jugadorin kiri puri

Harri Koivusen tallin väreissä kisaava Jugador oli ravi-illan nopein kisaaja voittoajallaan 1.11,6aly.

Lyhyen matkan lähdössä ravannut Jugador pääsi maukkaaseen juoksupaikkaan 2. pariin ulos, josta Olli Koivunen hyökkäsi ajokkinsa kanssa ulkoradoille kirivaiheessa. Jugador kiri napakasti, ja jätti takanaan väijyneen suosikin Madridin ja kumppanit selityksittä taakseen.

– Alkumatkasta oli laukka pari kertaa lähellä, mutta hevonen tuntui niin hyvälle, että pelkäsin vain, ettei tule laukkaa tai haparointia, Olli Koivunen kertoi, ettei ollut ajokkinsa vastustajistaan huolissaan.

Jukka Torvisen ohjastama Bansky todisti kykynsä alemmassa sarjassa, kun hurjasteli keulapaikalla lyhyen matkan reipasta vauhtia läpi. Mertsi Bollströmin valmentama 4-vuotias voitti ylivoimatyyliin.

Sisusarjassa kisattiin kylmäveristen toimesta kolmen kierroksen verran. Teemu Okkolinin suojatti Suloviima oli keulasta vakuuttava ykkönen.

Markku Niemisen tallin Joseph Boko voitti lähtönsä suvereenilla juoksulla, kuten The Breeze teki pari lähtöä aikaisemmin. Ravi-ilta päättyi Suomessa debytoineen Frankenstein Amin voittoon.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut