Yle: Topi Raitanen hyvin todennäköisesti sivuun Kalevan kisoista koronarajoitusten vuoksi

Raitanen kilpailee perjantaina Monacossa, jonne on voimassa matkustusrajoituksia. Hannu Rainamo / LEHTIKUVA

STT

Estejuoksija Topi Raitanen ei hyvin todennäköisesti pysty osallistumaan ensi viikonloppuna Turussa käytäviin yleisurheilun Kalevan kisoihin koronarajoitusten vuoksi, kertoi Yle maanantaina.

Raitanen pinkoo 3 000 metrin esteet perjantaina Timanttiliigan osakilpailussa Monacossa, ja tämä vaikeuttaa huomattavasti juoksijan mahdollisuuksia osallistua sunnuntaiseen esteiden loppukilpailuun Kalevan kisoissa.

Monacoon on voimassa matkustusrajoituksia, ja sieltä Suomeen palaavan henkilön pitää suositusten mukaan jäädä kahden viikon karanteeniin.

Raitasen mukaan lääkärit vielä selvittävät mahdollisuuksia juosta sunnuntaina Turussa, mutta hän suhtautuu asiaan skeptisesti.

– Kyllä tällä hetkellä on aika mahdotonta nähdä itseni juoksemassa tuolla Turun Kalevan kisoissa. Koronatilanne on sellainen, että vaikealta näyttää, vaikka halua olisi, Raitanen sanoi Ylelle.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut