FC Lahti herkutteli maaleilla – RoPSin korpivaellus jatkuu

STT

FC Lahti venytti pisteputkensa viiden ottelun mittaiseksi miesten jalkapalloliigassa, kun RoPSista ei ollut perjantaina uhkaamaan lahtelaisisäntiä. Edelleen kauden avausvoittoaan metsästävät rovaniemeläiset jäivät jokaisella osa-alueella selvästi lahtelaisten jalkoihin.

– Emme olleet fyysisesti emmekä henkisesti läsnä. Tästä ei jäänyt mitään seliteltävää, RoPSin toppari Kalle Katz sanoi.

Rovaniemeläisten päävalmentaja Vesa Tauriainen oli yhtä pettynyt.

– Pelaamisemme ailahtelee valtavasti. Nyt ei ollut mitään jakoa. Toivoisin pelaajille edes pieniä onnistumisia. Usko ei saa loppua, Tauriainen sanoi hiljaisella äänellä.

FC Lahden leirissä tunnelmat olivat päinvastaiset. Pukukopista kaikui kunnon meteli. Ilo oli ylimmillään. Kamppailun avausmaalin Teemu Jäntin kulmapotkusta puskenut Timi Lahti säteili kilpaa komeasti paistaneen ilta-auringon kanssa.

– Jäntti antoi niin hyvän pallon, ettei siitä kehdannut epäonnistua. Kolmen päivän vapaat maistuvat nyt aika hyvältä. Napsimme mukavasti pinnoja otteluruuhkasta huolimatta, eikä pelaamisessammekaan ole valittamista, Lahti korosti.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut