Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

FC Lahti herkutteli maaleilla – RoPSin korpivaellus jatkuu

FC Lahti venytti pisteputkensa viiden ottelun mittaiseksi miesten jalkapalloliigassa, kun RoPSista ei ollut perjantaina uhkaamaan lahtelaisisäntiä. Edelleen kauden avausvoittoaan metsästävät rovaniemeläiset jäivät jokaisella osa-alueella selvästi lahtelaisten jalkoihin.

– Emme olleet fyysisesti emmekä henkisesti läsnä. Tästä ei jäänyt mitään seliteltävää, RoPSin toppari Kalle Katz sanoi.

Rovaniemeläisten päävalmentaja Vesa Tauriainen oli yhtä pettynyt.

– Pelaamisemme ailahtelee valtavasti. Nyt ei ollut mitään jakoa. Toivoisin pelaajille edes pieniä onnistumisia. Usko ei saa loppua, Tauriainen sanoi hiljaisella äänellä.

FC Lahden leirissä tunnelmat olivat päinvastaiset. Pukukopista kaikui kunnon meteli. Ilo oli ylimmillään. Kamppailun avausmaalin Teemu Jäntin kulmapotkusta puskenut Timi Lahti säteili kilpaa komeasti paistaneen ilta-auringon kanssa.

– Jäntti antoi niin hyvän pallon, ettei siitä kehdannut epäonnistua. Kolmen päivän vapaat maistuvat nyt aika hyvältä. Napsimme mukavasti pinnoja otteluruuhkasta huolimatta, eikä pelaamisessammekaan ole valittamista, Lahti korosti.