Huuhkajille takaisku: Arajuuri jää pois maaotteluista

Luottotoppari Paulus Arajuuri jää peleistä pois loukkaannuttuaan kyproslaisen joukkueensa Pafos FC:n harjoituksissa. Martti Kainulainen / LEHTIKUVA

STT

Ensi viikon Kansojen liigan peleihin Walesia ja Irlantia vastaan lähtevä miesten jalkapallomaajoukkue sai perjantaina huonoja uutisia Kyprokselta. Luottotoppari Paulus Arajuuri jää peleistä pois loukkaannuttuaan kyproslaisen joukkueensa Pafos FC:n harjoituksissa. Palloliitto kertoi asiasta perjantai-iltana.

– Vamma ei vaikuta pahalta, mutta toipuminen vie pari viikkoa. Tämä on iso harmi tietysti joukkueen, mutta myös "Paukun" itsensä kannalta. Tiedän, miten paljon hän oli odottanut sitä, että näkee pitkän tauon jälkeen joukkuekaverinsa taas ja pääsee jälleen edustamaan Suomea, päävalmentaja Markku Kanerva totesi.

Kanerva ei nimeä Arajuuren tilalle uutta pelaajaa, joten Huuhkajat kokoontuu ensi viikon alussa 24 pelaajan voimin. Suomi kohtaa Walesin ensi torstaina Helsingin olympiastadionilla ja kolme päivää myöhemmin Irlannin Dublinissa.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut