Mikkelissä koronatartuntoja – Salibandyliitto seuraa tilannetta valtuuston kokouksen ja Super Cupin osalta

Salibandy: Suomalaisen salibandyhistorian ensimmäinen Super Cup pelataan lauantaina 12.9. Saimaa Stadiumilla Mikkelissä. Uudessa titteliottelussa kohtaavat F-liigan mestarit ja TEHO Sport Suomen cupin voittajat.

PSS:n naisten edustusjoukkue pääsee jahtaamaan heti kauden alussa uuden Super Cupin palkintopokaalia. Porvoolaiset voittivat vuonna 2019 naisten Suomen Cupin Tampereella pelatussa finaalissa. Arkisto/Toni Degerlund

Tiistaisten tietojen mukaan koronavirustartuntoja on ilmennyt Mikkelissä. Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut (Essote) kertoi uuden koronaketjun kokonaisluvun nousseen 20:een.

Salibandyliitossakin seurataan tilannetta aktiivisesti, sillä viikonloppuna Mikkelin Saimaa Stadiumilla on määrä järjestää salibandyn Super Cup -tapahtuma sekä Salibandyliiton valtuuston kokous. Saimaa Stadiumilla saapuu samalla myös muita lajin sidosryhmiä kokoustamaan kuten esimerkiksi valmentajia ja erotuomareita.

Mikkelin koronatilanteen tultua ilmi Salibandyliiton sisäinen koronavarautumisryhmä kokoontui heti tiistaina alkuillasta toiminnanjohtaja Pekka Ilmivallan johdolla. Lisäksi Super Cupin järjestelyvastuusta huolehtiva SSBL Salibandy Oy kokousti Saimaa Stadiumin johdon kanssa.

Toistaiseksi tilanne on se, että perjantaille ja lauantaille suunnitellut salibandytapahtumat ja -tilaisuudet järjestetään suunnitellusti, mutta Salibandyliitto ja SSBL Salibandy Oy seuraavat tilanteen etenemistä, ovat yhteydessä viranomaisiin sekä noudattavat annettuja ohjeita.

Porvoon Salibandyseuran (PSS) naisten edustusjoukkueen on tarkoitus kohdata lauantaina Super Cupissa Nurmijärven SB-Pro:n. Miehissä vastakkain iskevät puolestaan Tampereen Classic ja Nokian KrP:n. Uudessa titteliottelussa kohtaavat F-liigan mestarit ja TEHO Sport Suomen cupin voittajat. Tapahtumasta on tarkoitus rakentaa samalla alkusyksyn perinne. Mikkelissä järjestetään otteluiden yhteydessä F-liigan mediapäivä ja paikalla on tähtipelaajia kaikista liigan 30 joukkueesta. Salibandyliitto halusi viedä tapahtuman paikkakunnalle, jossa ei vielä pelata F-liigaa. PSS:n ja SB-Pro:n Superin Cupin ottelun olisi tarkoitus alkaa kello 15. Classic ja Nokian KrP alkaa vastaavasti kello 18.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut