Porvoon taitoluistelijoiden 11-vuotia Benjamin Eriksson valittiin Suomen Taitoluisteluliitn taitoluistelun nuorten projektiryhmään – Porvoon taitoluistelijoiden yksinluistelijoista maajoukkueeseen kaudella 2020-21 kuuluu Erikssonin lisäksi 18-vuotias Vera Stolt

Porvoon Taitoluistelijoiden Benjamin Eriksson. Oscar Lindell

Suomen Taitoluisteluliitto (STLL) on valinnut Porvoon taitoluistelijoiden (PTL) 11-vuotiaan yksinluistelijan Benjamin Erikssonin nuorten projektiryhmään kausiksi 2020-22.

Nuorten projektiryhmä (entinen Talent-ryhmä) on 9-13-vuotiaille lahjakkaille ja motivoituneille luistelijoille tarkoitettu nuorimpien valmennusryhmä. Ryhmään valintaleirillä annettujen näyttöjen perusteella valitut urheilijat harjoittelevat normaalisti kotiseuroissaan ja ovat sen lisäksi sitoutuneet liiton säännöllisiin leirityksiin.

Porvoon taitoluistelijoiden yksinluistelijoista maajoukkueeseen kaudella 2020-21 kuuluu Erikssonin lisäksi 18-vuotias Vera Stolt.

Porvoon Taitoluistelijat on vuonna 1978 perustettu taitoluisteluseura. Seura tarjoaa taitoluistelusta kiinnostuneille mahdollisuuden perehtyä lajin saloihin joko harrastetoimintapohjalta tai keskittyä kilpailutoimintaan yksinluistelijana tai muodostelmaluisteluryhmän jäsenenä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut