HIFK jätti Interin maaleitta yhteen pisteeseen

Tomi Siren / STT

HIFK jatkoi jalkapalloliigassa väkevää syyssaalistustaan, kun se ylsi 0–0-tulokseen Interin kanssa. Turkulaisille kyseessä oli jo viides perättäinen liigan vieraspeli, joiden pistekertymä ei ole riittänyt kaikille kannattajille.

– En tiedä missä muualla tällainen (vierasputki) olisi mahdollista. Niistä kaksi tasan ja voitto, niin ei se kauhean huonosti ole, Interin valmentaja Jose Riveiro summasi ja toivoi, että vieraspelit olisivat tasaisemmin pelikalenterissa.

HIFK:lle osumitta jääminen edellisen pelin maali-iloittelun jälkeen oli sekin vain hitusen harmittavaa. Edellisessä koitoksessaan tähtipaidat löivät derbyssä HJK:n 4–3.

Inter hallitsi ottelun alkua pitkään yltämättä aivan loistaviin viimeistelypaikkoihin. Mutta oli isännilläkin lopun prässäyksen myötä sauma täyteen pistepottiin.

– Muutamia tilanteita oli molemmilla, ja (Jukka) Halmeella oli erittäin hyvä paikka. Nämä on pienestä kiinni, HIFK:n valmentaja Teemu Kankkunen kertoi.

HIFK:n kolmen ottelun putki Honkaa, HJK:ta ja Interiä vastaan toi kaksi voittoa.

– Kolme peliä ja seitsemän pistettä top neljä -joukkueita vastaan. Siihen pitää olla tyytyväinen, HIFK:n Kankkunen kuvasi.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut