Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ukko Pakkanen paini upeasti SM-hopealle

Nykyisin Ylä-Tikkurilan Kipinää edustava, porvoolainen Ukko Pakkanen sijoittui Kuusankoskella järjestetyissä alle 15-vuotiaiden kreikkalais-roomalaisen painin suomenmestaruuskilpailuissa hopealle sarjassa 85 kiloa.

– Nämä kisat siirtyivät keväällä koronan vuoksi ja kauden edetessä alkoi jo jännittää, pääsenkö enää edes painimaan alle 15-vuotiaissa, SM-mitalistaan tyytyväinen Ukko pohtii.

– Olin sarjaan jonkin verran alipainoinen ja annoin siinä hieman voimaetua vastustajille, mutta hyvinhän tuo lopulta meni. Kahden ensimmäisen ottelun ylivoimainen pistevoitto ja selätys antoivat hyvät mahdollisuudet jopa mestaruuteen, mutta nyt Laihian Lujan Elias Lyyski oli matossa parempi ja vei ansaitusti suomenmestaruuden, Ukko jatkaa.

Seuraavan kerran Etelä-Suomen painijoiden kisakuntoa mitataan 26. syyskuuta Ilmajoella, jossa painitaan kreikkalais-roomalaisen painin kadettien Suomenmestaruuskilpailut.