Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mettälän loukkaantuminen hiljensi Ratinan – "Jalka oli ihan vinksallaan"

Ilveksen murheellinen loukkaantumiskierre jatkui sunnuntain 4–0-kotivoitossa Turun Palloseurasta miesten jalkapalloliigassa.

Kaksi viikkoa sitten Ilves-puolustaja Janne Sakselan nilkka vääntyi pahasti Ratinan nurmella. Sunnuntaina ykköstykki Ilari Mettälä koki täsmälleen

saman kohtalon.

– Kyllä se tuolla takaraivossa kaihertaa, vaikka olen iloinen pelistä ja voitosta. "Illullakin" on ollut vammoja, ja kierre jatkuu, tamperelaisten päävalmentaja Jarkko Wiss harmitteli.

– Pelaajien reaktiot olivat niin voimakkaita, että pyysin heti pienen aikalisän, että saadaan unohdettua se hetkeksi.

TPS:n Sami Rähmönen ehti paikalle ensimmäisenä Aldayr Hernandezin taklauksen jälkeen.

– Mielestäni toppari osui palloon ensin, mutta en tiedä, jäikö jalka sinne väliin jotenkin. Vasta jälkeenpäin näin, että jalka oli ihan vinksallaan, Rähmönen sanoi.

Rähmönen ehti pelata Mettälän kanssa useamman vuoden TPS-paidassa ja yritti parhaansa mukaan rauhoitella entistä pelikaveriaan tilanteessa.

– Hän on tuttu ja hyvä kaveri, ja hänellä on muutenkin ollut paljon loukkaantumisia. Pahalta se tuntuu, silminnähden liikuttunut Rähmönen sanoi.

Viidenneksi nousseen llveksen maalit iskivät Jair, Naatan Skyttä, Joona Veteli ja Lauri Ala-Myllymäki.