Akilles Bandyn liigaryhmään hyvää täydennystä valmennukseen ja pelaajistoon

Ilia Sokolov on 29-vuotias keskikenttäpelaaja, jonka kasvattajaseurana on Vodnik Venäjän Arkangelista. Arkisto/Timo Pasanen

Harri Hiukka lliityi Akilles Bandyn valmennusryhmään. Hiukan tehtävänä on vastata pääasiassa maalivahtien valmennuksesta. Torniolaislähtöisellä, nykyisin Helsingissä asuvalla kovalyöntisellä Hiukalla on takanaan pitkä ura pelaajana. Nyt hänen lyöntejään harjoituksissa saavat torjua Akilleen maalivahdit.

Edustusjoukkueen valmennusryhmässä, päävalmentaja Jari Hyttisen apuna on edelleen fysiikkavalmennuksesta vastaava Tommy Ekblom, ja toisena valmentajana Johan Lönnqvist. Hyttinen on erittäin tyytyväinen nyt tehtyyn täydennykseen maalivahtien valmennuksen osalta.

– On hienoa, että meillä on käytössä näin laaja ammattimainen osaaminen valmennuksessa ja voimme yhdessä keskittyä eri osa-alueisiin harjoittelussa, Hyttinen kommentoi.

Akilles Bandyn pelaajaryhmä on myös täydentynyt HIFK:n nuorissa vahvasti esiintyneellä Jonathan Hyttisellä, joka on liittynyt nyt kotikaupunkinsa edustusjoukkueen harjoitusryhmään. Päävalmentaja Jari Hyttisen poika on osoittanut harjoituksissa jo hyviä otteita, ja hän tulee varmasti lunastamaan paikkansa lähivuosina Bandyliigassa pelaavassa kokoonpanossa. Lisäksi harjoitusryhmään on liittynyt Mikkelin Kamppareissa viimeiset kaksi kautta pelannut venäläispelaaja Ilia Sokolov. Sokolov on 29-vuotias keskikenttäpelaaja, jonka kasvattajaseurana on Vodnik Venäjän Arkangelista.

Akilleen edustusjoukkueen pelaajarinki on nyt kolme maalivahtia ja 19 kenttäpelaajaa. Päävalmentaja Hyttinen pitää vielä ovea avoimena parille pelaajalle, mikäli työ ja perheasiat sen sallivat. Hyttinen on kuitenkin tässä vaiheessa erittäin tyytyväinen nykyiseen harjoitusryhmään, joka on valmis ensi kauden haasteisiin. Akilles Bandyn joukkueen kesäharjoittelu on sujunut suunnitelmien mukaisesti. Joukkueen pelaajat testattiin kesäkuun alussa, ja pelaajat ovat harjoitelleet läpi kesän hyvin. Joukkueen syksyn ohjelma rakentuu fysiikan vahvistamisesta, jääharjoittelusta sekä leireistä. Hyttisen mukaan kesän aikana on luotu hyvä pohja, johon on hyvä rakentaa syksyn harjoittelu ja siirtyminen enemmän lajinomaiseen tekemiseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut