Lauantaina pääsee ihailemaan taas taekwondoa Porvoon Urheiluhallille

Porvoon Taekwondo on järjestänyt jo pidemmän aikaa Suomen Taekwondoliiton alaista otteluliigan osakilpailua Porvoon Urheiluhallilla. Toni Degerlund

Porvoon Taekwondo järjestää lauantaina jo perinteeksi muodostuneen Suomen Taekwondoliiton otteluliigan osakilpailun. Mukana ovat myös juniori-, harrastaja- sekä seniorisarjat.

Kisat käydään Porvoon Urheiluhallilla, ja ne alkavat heti aamusta kello 9.30. Ensiksi otellaan lasten ja harrastajien sarjat. Lounaan jälkeen, kello 12.30 alkaa vastaavasti otteluliiga, jossa ensin tatamille pääsevät nuoremmat Kadettiottelijat, ja myöhemmin iltapäivällä aikuiset taekwondokat.

Kilpailussa noudatetaan WT:n ottelusääntöjä ja Suomen Taekwondoliiton ottelusääntöjä täydentäviä määräyksiä. Kilpailuissa huomiodaan tarkaan myös koronavirustartunnan torjuntaan liittyviä Suomen Taekwondoliiton ohjeita ja suosituksia. THL:n Koronavilkku-sovelluksen asentamista puhelimelle suositellaan kaikille kilpailupaikalle tuleville.

Aikataulut ja tarkemmat tiedot tulevasta kisasta: https://www.suomentaekwondoliitto.fi/?x462301=4422234

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.