Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savo Volley aloitti lentopallon Mestaruusliigan ylivoimaisella kotivoitolla – "Kun pääsi tauon jälkeen pelaamaan, se oli jo juhlaa"

Uuteen komentoon siirtynyt Savo Volley aloitti torstaina 3–0-kotivoitolla kauden 2020–21 lentopallon miesten Mestaruusliigan, kun joukkuetta viime kaudella valmentaneen Jukka Tuovisen uusi seura Perungan Pojat teki pisteettömän vierailun Siilinjärvelle.

– Kun pääsi seitsemän kuukauden tauon jälkeen pelaamaan, se oli jo juhlaa. Toki peli oli ajoin sekavaa, mutta pelissä oli paljon hyvääkin. Torjuntapisteitä tuli 17, se on paljon kolmeen erään, Savo Volleyn päävalmentaja Timo Toivanen sanoi.

Antti Siltala oli 16 pisteellä kotijoukkueen tehokkain, Malachi Murch teki 12 pistettä. Rovaniemelle Tuovista seurannut Eetu Häyrinen teki vieraille 17 pistettä, mutta muut jäivät alle kymmeneen eivätkä hyökkäystehotkaan olleet hyvät.

– Kolme pistettä ja onnistunut tapahtuma turvaväleineen puolella katsomokapasiteetilla olivat tärkeimmät jutut, Toivanen sanoi.

Hurrikaani nousi kotivoittoon

Viime kaudellakin mestarisuosikkeihin kuulunut Hurrikaani-Loimaa nousi 3–2-kotivoittoon Vantaan Ducksista. Joukkueeseen siirtynyt hakkuri Samuli Kaislasalo teki 32 pistettä ja oli selvästi tehokkain kentällä.

Ducks johti ottelua erin 2–1, mutta Hurrikaani terästäytyi. Kaislasalo teki neljännessä erässä kahdeksan pistettä ja joukkueen 15–6-voittoon päättyneessä päätöserässä kuusi, kun koko Ducks sai päätöserässä tehtyä omilla suorituksilla vain kolme pistettä.

– Kolme erää pelattiin kuin harkkapeliä ja Ducks haastoi meidät hyvin. Sitten puettiin työhaalarit päälle ja aloitettiin pelaaminen. Ducksilla oli omat hetkensä pelissä, Kaislasalo sanoi.

Kaislasalo pelasi viime kaudella Belgian liigaa Aalstissa. Korona oli suurin syy paluuseen Suomeen.

Niklas Seppänen teki Hurrikaanille 14 pistettä. Vieraiden tehokkain oli ulkomailta palannut hakkuri Joonas Jokela 16 pisteellä. Atte Kyrölä tuki Jokelaa 13:lla ja Kalle Kattelus 12 pisteellä.