Koronauhka ahtaalla ampumaradalla ja aikatauluongelmat johtivat SM-kilpailujen perumiseen

STT

Ilmakiväärin asentojen ja makuun SM-kilpailut piti järjestää Turussa 6.–8. marraskuuta, mutta ne on peruttu koronaviruksen uhkan vuoksi. Kisat oli tarkoitus järjestää sisäampumaradalla.

– Emme halua ottaa minkäänlaisia riskejä. Turvavälejä on vaikea pitää pienellä radalla, ja jos ammuttaisiin joka toisella paikalla, aika ei olisi riittänyt kisojen läpiviemiseen, kilpailujen johtaja Jarmo Engblom kertoi tiedotteessa.

Alun perin ilmakiväärin ja -pistoolin SM-mitaleista piti tähdätä Turussa huhtikuun alussa. Ampumaurheiluliitto päätti jakaa kisat kahteen osaan ja järjestettäväksi marras- ja joulukuussa paremman koronavirustilanteen toivossa.

Vaikka marraskuun ilmakiväärin asentojen ja makuun SM-kilpailut peruttiin, joulukuussa olisi tarkoitus kilpailla ilmakiväärin ja -pistoolin SM-mitaleista.

Liitto kertoi lisäksi, että se järjestää vuoden 2021 SM-kilpailut helmikuussa Lohjalla, joka toimii näyttämönä EM-kilpailuilla helmi-maaliskuun taitteessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut