Kerkkoon Urheilijoiden Aikuisten Yleisurheilukoulu alkaa heti syysloman jälkeen

Kerkkoon Urheilijoiden Aikuisten Yleisurheilukoulun ensimmäinen koulupäivä on 23.10. perjantaina kello 18-19 Myllymäen koululla. Arkisto/Aake Roininen
Toni Degerlund

Toni Degerlund

Kerkkoon Urheilijat järjestää yleisurheilukoulun aikuisille heti, kun syyslomat on saatu pois alta. Ensimmäinen koulupäivä on 23.10. perjantaina Myllymäen koululla kello 18-19. Aikuisten Yleisurheilukoulun viikoittaiset harjoitukset vetää ammattivalmentaja Hannu Jokinen, joka on valmentanut useita MM- ja EM-kisakävijöitä, sekä kymmeniä SM-mitalisteja. Jokinen toimii tällä hetkellä täysipäiväisenä valmentaja Porvoossa. Kerkkoon Urheilijoissa hän on valmentanut seuran nuoria reilut pari vuotta. Aikuisten Yleisurheilukouluun pääsee mukaan kymmenen nopeinten ilmoittautunutta. Mukaan voi ilmoittautua sähköpostiin kerkkoonu@gmail.com. Seuran kotisivut löytyy osoitteesta www.kerkkoonurheilijat.fi.

Aikuisten Yleisurheilukoulu järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.

– Meille on tullut kyselyitä juoksukoulun ja muiden lajien osalta. Niinpä ajattelimme yhdistää nämä kaksi asiaa yhteen kokonaisuuteen, Kerkkoon Urheilijoiden puheenjohtaja Tuomas Kanervala kertoo.

– Kentillä kuulee monesti puhuttavan: "Silloin kun mä nuorena urheilin, niin kyllä keihäs lensi..." - tyyppisiä juttuja.

– Nyt on mahdollisuus päivittää näitä taitojaan, ja näyttää esimerkkiä nuoremmalle polvelle.

Yleisurheilukoulun ensimmäisellä kerralla kysytään osallistujien kiinnostusta eri lajeihin. Sen perusteella määritellään mihin lajeihin painopiste harjoittelussa asettuu.

– Teemme myös ensimmäisellä kerralla liikkuvuuden ja tasapainon seulontatestit, jotka määrittävät harjoittelun lähtötasoa, Kanervala kertoo.

– Yleisurheilukoulun harjoittelussa on mukana joka tapauksessa useita lajeja.

– Jos Yleisurheilukoululle on kysyntää, niin sitä on tarkoitus järjestää jatkossakin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut