Ruotsi havittelee MM-salibandyn isännyyttä vuodelle 2024 – kahdet edelliset kilpailut vielä pelaamatta

Ruotsi haluaa järjestää salibandyn miesten MM-kilpailut vuonna 2024 ja aikoo jättää hakemuksen Malmön toimimisesta kisakaupunkina. Kansainvälisen salibandyliiton odotetaan päättävän asiasta joulukuun puolivälissä.

Ruotsi isännöi miesten MM-kilpailuja edellisen kerran 2014. Isäntämaa juhli maailmanmestaruutta loppuunmyydyn katsomon edessä Göteborgissa. Maan lajiliitto on tehnyt perusteellisen selvityksen siitä, millä kaupungilla on parhaat edellytykset seuraavien kotikisojen hakemiseen ja järjestämiseen.

– Kyselyn aikana olemme keskustelleet useiden kaupunkien ja areenoiden kanssa. Arvostamme kaikkien sidosryhmien sitoutumista asiaan. Olemme nyt päättäneet, että haemme yhdessä Malmön ja Skånen kanssa vuoden 2024 MM-kilpailuja, Ruotsin salibandyliiton pääsihteeri Mikael Ahlerup kertoi tiedotteessa.

MM-kilpailuihin osallistuu 16 joukkuetta. Malmön pääareenan yhteydessä on myös pienempi halli, jota sitäkin voidaan käyttää MM-kilpailujen järjestämisessä.

Vuoden 2020 miesten MM-kilpailut piti järjestää loppuvuodesta Helsingissä, mutta ne lykättiin ensi vuodelle. Vuonna 2022 MM-kilpailut järjestetään Sveitsin Zürichissä. Vuoden 2021 naisten MM-kilpailut järjestetään Ruotsin Uppsalassa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut