Vietnamin gp tipahti ensi vuoden kalenterista – viikonloppu on edelleen varattu Hanoin kilpailulle virallisessa F1-ohjelmassa

Ensi vuoden kalenterissa Hanoin kilpailupäivä oli 25. huhtikuuta, mutta viikonloppu on nyt jätetty virallisessa F1-kalenterissa "myöhemmin päätettäväksi". AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Formula 1 julkisti tiistaina ensi vuoden kilpailukalenterin, jossa on ennätyksellisesti 23 kilpailua. Ohjelmassa on varattu paikka myös ensimmäiselle Vietnamin gp:lle, vaikka kilpailun järjestäjät ilmoittivat uutistoimisto AFP:lle, ettei kilpailua välttämättä järjestetä.

Hanoin katuradalle kaavailtu kilpailu ensin lykkääntyi ja lopulta peruuntui tältä vuodelta koronapandemian takia. Ensi vuonna se uhkaa jäädä ajamatta Hanoin kaupunginjohtajaan Nguyen Duc Chungiin kohdistuvien korruptioepäilyjen takia. Hän on tukenut vahvasti Hanoin F1-hanketta.

Ensi vuoden kalenterissa Hanoin kilpailupäivä oli 25. huhtikuuta, mutta viikonloppu on nyt jätetty virallisessa F1-kalenterissa "myöhemmin päätettäväksi".

Chungiin kohdistuvat korruptioepäilyt eivät liity Hanoin F1-kilpailuun.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut