Akilles sai kovan lisävahvistuksen – Juuso Johansson teki sopimuksen ja liittyi pelaajaryhmään liigakauden kynnyksellä

Juuso Johansson teki sopimuksen Akilleen bandyliigajoukkueen kanssa. Arkisto/Dick Bärlund

Akilleen jääpallon liigamiehistö sai vahvistuksen, kun Juuso Johansson on tehnyt jatkosopimuksen viime kauden Suomen mestarijoukkueen kanssa. Juuso on harjoitellut kesän ja syksyn työ- ja perhesyiden vuoksi itsenäisesti ja palo jatkaa uraa on ollut kova. Työ- ja perheasioiden järjestelyt mahdollistavat nyt kauden kynnyksellä paluun mukaan joukkueen riveihin. Juuso odottaa innolla kauden alkua ja on valmis muutaman jääharjoituksen jälkeen kilpailemaan peliajasta Akilleksen keskikentällä.

– Olen innoissani liittymään mukaan joukkueeseen, kun vaimon opiskeluun ja lastenhoitoon liittyvät järjestelyt ovat ratkenneet. Olen harjoitellut kesän itsenäisesti ja ollut nyt joukkueen mukana muutaman harjoituksen kaukalossa. Odotan innolla pääsyä isolle jäälle ja tositoimiin joukkueen kanssa, Johansson sanoo.

Akilles Bandyn päävalmentaja Jari Hyttinen on erittäin tyytyväinen Juuson liittymisestä mukaan joukkueen vahvuuteen.

– On erittäin hienoa, että asiat järjestyivät ja parhaassa iässä oleva huippu-urheilija jatkaa uraansa. Joukkue on erittäin tyytyväinen, että Juuso tulee mukaan vahvuuteemme. Juuson fyysinen vahvuus ja peräänantamattomuus tuo joukkueemme puolustuspelaamiseen lisää leveyttä ja muutaman jääharjoituksen jälkeen odotan hänen olevan valmiina kauden haasteisiin, varsinkin kun hän on harjoitellut itsenäisesti koko kesän erittäin hyvin, Hyttinen jatkaa.

Akilleksen kausi alkaa tulevana viikonloppuna kahdella vierasottelulla lauantaina Oulussa ja sunnuntaina Varkaudessa. Ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 28.11.2020 klo 17.00 Porvoon pallokentällä, jolloin viime kauden finaalin uusinnassa Akilles kohtaa viime kaudesta uudistuneen ja vahvistuneen Lappeenrannan Veiterän.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut