Butchers kiinnitti maajoukkuetason kolmikon

Amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura Porvoon Butchers julkaisi sopimuksia. Arttu Tennberg, Mikko Seppänen ja Jesse Vuoksenturja jatkavat Porvoossa. Väinö Pääkkösen sopimus on jo tehty. Butchers tähtää yhtä kautta pitemmälle. Harjoittelun laatuun on panostettu aivan uudella tasolla. Koko kolmikko on kuulunut Butchersin kantaviin voimiin jo useamman kauden ajan.

Butchers on aiemmin kertonut käynnistävänsä Rebuild-ohjelman, jonka tavoitteet asettautuvat yhtä kautta pitemmälle. Seuran mukaan off-seasonilla harjoittelun laatuun on panostettu aivan uudella tasolla. Valmentajat ovat motivoituneita ja sitoutuneita kehittämään pitkäjänteisesti joukkueen, sekä pelaajien tekniikkaa tavoitteellisesti kohti tulevia vuosia.

Hyökkäyslinjan keskellä pelaava Arttu Tennberg on kuulunut Butchersin ja Suomen maajoukkueen kantaviin voimiin jo useamman kauden ajan. Kansainvälistä kokemusta Tennbergille on karttunut maajoukkueiden lisäksi kahdelta kaudelta Saksasta sekä yhden kauden verran Itävallassa. Kokenut linjamies tulee olemaan avainasemassa joukkueen tuoreempien kykyjen sisäänajossa uudistuvaan joukkueeseen.

Mikko Seppänen voitti kaudella 2020 Vaahteraliigan Ari Tuuli trophyn joka vuosittain jaetaan sarjan parhaalle etenijälle. Seppänen on pelannut Vaahteraliigassa ja nimen omaan Butchersissa kaudesta 2016 lähtien. Debyyttikaudellaan mies valittiin liigan tulokaspelaajaksi ja pelaamiensa viiden kauden aikana Seppänen on noussut 5526 jaardillaan Vaahteraliiga etenijätilastossa sijaluvulle kahdeksan. Suomalaispelaajista hänen edellä on kaksi (Ville Kurvinen 2. ja Micky Kyei 6.)

24-vuotias Jesse Vuoksenturja on pelannut Butchersin Vaahteraliigamiehistössä jo seitsemän kauden aikana onnistuen keräämään tilastoihin yhteensä 119,5 taklausta (76 + 43,5). Pelinrakentajan säkityksiä mies on kirjannut tililleen yhteensä 10,5. Kaudella 2020 Vuoksenturja kuului joukkueensa puolustuslinjan tärkeimpiin pelaajiin 16,5 taklauksellaan. Vuoksenturja tuo nuoresta iästään huolimatta kokemusta sekä iskuvoimaa Butchersin kauden 2021 puolustukseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut