Akilles Bandyn lauantain kotipeli jouduttiin perumaan

Jääpallo: Akilles Bandyn piti pelata kauden ensimmäinen kotipeli Porvoon Pallokentän tekojäällä Lappeenrannan Veiterää vastaan lauantaina.

Porvoon tekojäällä ei ainakaan vielä pääse luistelemaan, eikä jäätä todennäköisesti saada ihan heti muutenkaan, jos säät ovat lämpivät ja taivaalta sataa vettä. Jari Hyttinen
Toni Degerlund

Toni Degerlund

Porvoon Akilles Bandy joutui perumaan lauantaisen kotiottelunsa, jossa sen oli tarkoitus pelata kauden ensimmäinen kotiottelu Lappeenrannan Veiterää vastaan. Porvoon tekojää ei ole vielä luistelukunnossa, ja on täysin epävarmaan, onko jäätä mahdollisuus saada lauantaiksi pelikuntoon. Aikaa on joka tapauksessa sen verran vähän, että Akilles päätti suosiolla siirtää kotiottelun ensi vuoden puolelle. Uudet järjestelyt liittyvät myös Uudenmaan leviämisvaiheessa olevaan covid-19 pandemiaan. Molemmat seurat haluavat kantaa vastuunsa vaikeassa pandemian leviämistilanteessa ja vähentää osaltaan mahdollisia tartuntariskejä Porvoossa.

Niinpä Akilleen ja Veiterän välinen ottelu Porvoossa, pelataan vastan 30.1.2021. Akilles pääsee kuitenkin pelaamaan Veiterää vastaan viikonloppuna, kun se matkustaakin tällä kertaa Lappeenrantaan, jossa Veiterä toimii ottelun isäntänä. Ottelu alkaa Lappeenrannassa kello 15.

Lisää aiheesta jatkojutussa, jossa myös Porvoon Akilleen päävalmentaja Jari Hyttisen kommentit aiheesta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut