Bandyliigassa pelataan ottelut, mutta Akilleen peleihin ei pääse yleisöä

Akilleen jääpallon edustusmiehistön Casper Hänninen on pelannut hyvin alkukauden. Timo Pasanen
Timo Pasanen

Timo Pasanen

Miesten jääpallon Bandyliiga pelataan yhdeksän joukkueen kaksinkertaisena sarjana. Tähän mennessä otteluita on päästy pelaamaan hyvin. Akilleen jääpallon edustusmiehistö on pelannut kolme ottelua vieraissa. Seuraava neljäskin ottelu on vieraskentällä Helsingissä.

HIFK saa vastaansa Akilleen lauantaina 5. joulukuuta Oulunkylän tekojäällä. Tämä peli tullaan pelaamaan, muuta yleisö ei pääse peliä katsomaan. Eli Helsingissä HIFK:n ja Akilleen kohdalla peli pelataan tyhjille katsomoille.

– Vielä onneksi pelejä voidaan viedä läpi, mutta muutoksia joudutaan tekemään, Jääpalloliiton toiminnanjohtaja Tobias Karlsson vahvistaa.

Akilleen ensimmäinen kotipeli 11. joulukuuta pelataan myös ilman katsojia. Porvoolaisjoukkue saa pallokentällä vastaansa HIFK:n ja tuossakin pelissä ovat katsomot tyhjiä.

Liitto, seurat ja joukkueet tekevät parhaansa luodakseen koronaturvallisia olosuhteita joukkueille, tuomareille ja muille toimitsijoille. Nyt vain katsojia ei ole näinä aikoina mahdollista ottaa.

Akilleen jääpallojaoston puheenjohtaja Jari Kettunen vahvistaa asian, että kaksi Akilleen seuraavaa ottelua pelataan ilman yleisöä.

– Joukkueet liikkuvat omassa kuplassa peleihin ja kilpaurheilussa ottelut voidaan pelata. Siirtoja on vaikea tehdä, joten pelit pelataan, nyt ilman katsojia. Alkukaudesta vaihdoimme pelien paikkaa, mutta tässä tapauksessa helsinkiläisiä vastaan ei mikään siirto auta. Siksi joudumme tekemään näin, Kettunen sanoo.

Uudenmaan alueen koronan leviämisvaihe pakottaa urheilujoukkueet tekemään vaikeita päätöksiä.

Akilleen edustusmiehistö pääsee harjoittelemaan pallokentällä, joten siinä mielessä joukkue pystyy valmistautumaan kahteen seuraavaan peliin aivan normaalisti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut