Koronarajoitusten takia Bandyliigassa pelataan tyhjille katsomoille – HIFK kohtaa Akilleen Kallion Brahen-kentällä

Akilleen Matti Vainio on kunnossa ja kohtaa mielellään HIFK:n. Timo Pasanen

Bandyliigan peleissä koronarajoitukset huomioiden ei ole yleisöä. Tulevan viikonlopun Bandyliigaottelu 5. joulukuuta Helsingin IFK vastaan Akilles alkaa kello 15. Pelipaikka on vaihtunut ja tämä peli päästään pelaamaan IFK:n kotijäällä Helsingin Kalliossa.

Brahenkenttä on saatu auki ja näin HIFK pääsee haastamaan Akilleen tutulla "Bragun" jäällä. Pelipaikan muutos ei aiheuta muita muutoksia, eli kentälle ei päästetä yleisöä.

Suomen Jääpalloliiton liittohallitus on päättänyt Bandyliigan jatkumisesta otteluohjelman mukaisesti. Sarjajärjestelmän muutos tulee siten, että ylempi ja alempi jatkosarja jätetään pelaamatta, jotta mahdolliset siirretyt runkosarjaottelut saadaan pelattua tammi-helmikuun aikana. Kauden 2020-21 playoff-ottelujärjestelmästä päätetään 15.1.2021 mennessä.

Bandyliigajoukkueet voivat jatkaa harjoittelua ja otteluiden pelaamista huippu-urheilulle myönnetyllä erivapaudella. Kaikissa ottelutapahtumissa tullaan huomioimaan alueella vallitsevat koronarajoitteet.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut