Porvoolaisvoimistelija Antti Varjolaakso kilpailee EM-kisoissa Turkissa

Turkissa kilpaillaan telinevoimistelun nuorten Euroopan mestaruuksista ja porvoolainen Antti Varjolaakso on mukana. Timo Pasanen

Kolme suomalaista telinevoimistelijaa tavoittelee menestystä nuorten joukkuekilpailussa, kuusiottelussa ja yksittäisillä telineillä. Miesten lisäksi Turkissa kilpaillaan myös nuorten Euroopan mestaruuksista. Syksyn SM-kilpailujen kuusiottelumitalistit porvoolainen Antti Varjolaakso (Voimisteluseura Helsinki), Akseli Karsikas (Oulun Pyrintö) ja Niila Sinivuori (Jyväskylän Voimistelijat) kilpailevat Mersinissä sekä joukkueena että yksilöinä. Tänä vuonna täysi-ikäisyyden saavuttanut kolmikko kilpailee nyt viimeistä kertaa nuorten ikäsarjassa.

Tämä on hyvä siirtymäkilpailu, joka valmistaa miehiin hyvin ja antaa vähän kokemusta näistä isommista kisoista. Lähdemme tavoittelemaan hyvää sijoitusta tietenkin joukkueena ja toivotaan, että kaikilla onnistuu, kiteyttää kolmikko.

Nuorten kuusiottelu- ja telinefinaalien karsintakilpailu käydään keskiviikkona 9. joulukuuta. Karsinta on samalla myös nuorten joukkuekilpailu, joka käydään niin kutsutulla 5–4–3-järjestelmällä. Joukkueeseen voi kuulua siis enintään 5 voimistelijaa, joista korkeintaan 4 voimistelee kaikilla telineillä ja 3 parhaan tulos huomioidaan joukkueen tuloksessa. Kaikki Suomen kolmikosta tekevät koko ottelun ja tähtäävät samalla yksilöinä kuusiottelun finaaliin.

Ke 9.12. klo 9–19.45: nuorten karsinta- ja joukkuekilpailu. Suomalaiset kilpailevat 1. karsintaryhmässä klo 9–11.45.

Pe 11.12. klo 11–13.50: nuorten kuusiottelun finaali.

Su 13.12 klo 9–11.30: nuorten telinefinaalit.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut