Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Andreas Sjöblom on valittu Jääpalloliiton uudeksi viestintäkoordinaattoriksi

Suomen Jääpalloliiton uudeksi viestintäkoordinaattoriksi on valittu porvoolainen Andreas Sjöblom. Hän aloitti tehtävässään tällä viikolla.

Pitkän uran urheilutoimittajana tehnyt Sjöblom vastaa pääasiallisesti liiton ulkoisesta viestinnästä, mutta hänen tehtäväkuvansa ja vastuualueensa tarkentuu lähitulevaisuudessa.

Jääpallo on hänelle tuttu laji sillä hän on harrastanut lajia aina lapsuudesta saakka. Sjöblom muistetaan Akilleen edustusjoukkueesta, sillä hän pelasi Bandy-liigaa yli kymmenen vuoden ajan.

Urheilun saralla Sjöblom on menestynyt SM-tasolla myös yleisurheilussa sekä maahockeyssa. Näiden lisäksi Sjöblom pelasi monet vuodet FC Futuran edustuksessa.

Hänet on voinut myös bongata jalkapallokentän laidalta FC Futuran joukkueenjohtajan ominaisuudessa.

– Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea uudet työtehtäväni pitävät sisällään. Urheilussa olen aina pyrkinyt antamaan kaikkeni ja samalla tarmokkuudella suhtaudun myös tähän haasteeseen.

– On hienoa päästä osaksi tiiviistä jääpalloyhteisöä ja toivottavasti pystyn omalla työpanoksellani antamaan tälle hienolle lajille enemmän näkyvyyttä, Sjöblom sanoo.

Suomen jääpalloliiton puheenjohtaja porvoolainen Jari Kettunen näkee toimiston vahvistumisen erittäin positiivisena asiana.

– Luomme vahvistuneella toimistolla mahdollisuudet kehittää strategisesti liiton toimintaa eteenpäin. Varsinkin viestinnän vahvistaminen niin sisäisesti kuin ulkoisesti on yksi lähitulevaisuuden painopisteitä johon nyt pystymme erityisesti satsaamaan lajin arvostuksen ja näkyvyyden lisäämiseksi, Kettunen näkee.

Jääpalloliiton toiminnassa on siis vahva porvoolainen kädenjälki. Liiton toiminnanjohtajana työskentelee porvoolainen Tobias Karlsson.