Akilles Bandyn lauantainen livestriimi keräsi hyvin katsojia – seurassa haluttaisiin striimata myös jatkossakin kotiottelut

Toni Degerlund

Toni Degerlund

Akilleen ja JPS:n Bandyliigan ottelu keräsi varsin mukavasti katsojia livestriimiin. Parhaimmillaan liveä seurattiin noin 700 päätteeltä. Sunnuntai-iltaan mennessä tallennetta oli katsottu jo noin 2500 kertaa.

– Aika hyvin tavoitimme porukkaa, eli näyttäisikin selvästi, että livestriimin seuraaminen kiinnostaa ihmisiä, Akilles Bandyn puheenjohtaja Jari Kettunen toteaa.

Akilles Bandylla oli paikkansa viedä ottelun voitto, mutta lopullinen terävyys puuttui tällä kertaa. Toni Degerlund

Livestriimaus toteutettiin koronan vuoksi nyt ensimmäistä kertaa Porvoossa. Ottelu pelattiin tyhjille katsomoille, mutta Akilles halusi tarjota mahdollisuuden päästä mukaan tunnelmaan livestriimin kautta.

– Meillä on tulevalla viikolla palaveri livestriimausporukansa kanssa, ja jatkotyöstämme ideaa edelleen.

– Livestriimin kautta voimme tarjota toisella paikkakunnalla oleville, Akilleen kannattajille, mahdollisuuden päästä mukaan otteluun.

– Mehän olemme myös Jääpalloliitossa yrittäneet suositella livestriimausta kaikille seuroille useamman vuoden ajan. Aika moni seura niitä jo tekeekin.

– Sen vuoksi on hyvä, että mekin lähdemme nyt kehittämään myös tätä konseptia. Kun itsekin kurkkasin liveä, niin sehän oli aika onnistuneesti kuvattu.

– Nyt mietimme seuraavaksi, saisimmeko mukaan myös selostuksen ja kommentaattorin, Jari Kettunen kertoo, joka toimii Akilles Bandyn lisäksi puheenjohtajana myös Jääpalloliitossa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut