Porvoon Autopalvelut lähtee puolustamaan tiimimestaruutta

Järviseudun Urheiluautoilijoiden Ville Hautamäki (oik.) kaasutteli viime vuonna SM2-luokan voittoon. Voitollaan Hautamäki varmisti samalla Porvoon Autopalveluiden tiimimestaruuden. Porvoon Autopalvelu

Toni Degerlund

Porvoon Autopalvelut nappasi viime kaudella Ralli SM -sarjan tiimimestaruuden, kun tiimin Järviseudun Urheiluautoilijoiden Ville Hautamäki kaasutteli SM2-luokan voittoon. Tiimin toinen kuski, Heinolan Urheiluautoilijoiden Sami Pajari, oli vastaavasti SM3-luokassa toinen. Ville Hautamäki jatkaa tiimin kuljettajana tulevallakin kaudella. Hautamäki ajaa tiimissä kaikki SM2-luokan osakilpailut. Tiimin toinen kuski on kaudella 2021 vastaavasti Mäntsälän Moottorikerhon Tuukka Hallia, joka kaasuttelee niin ikään kaikki osakilpailut SM3-luokassa.

Porvoon Autopalvelun toimitusjohtajan Tomi Vileniuksen mukaan tiimissä on jälleen kovat kuljettajat tulevalla kaudella, joten on selvää, että tavoite on uusia mestaruus toistamiseen.

– Villehän on viime kauden mestari. Tuukka on vastaavasti erittäin nopea kaveri, joka on siirtynyt hiljattain rallisprintistä perinteiseen ralliin, Vilenius kertoo.

– Eihän meillä tietenkään voi olla mitään muuta vaihtoehtoa, kuin lähteä hakemaan mestaruutta.

– Olen erittäin tyytyväinen meidän tiimiimme kokoonpanoon, ja näen täysin mahdollisena, että voimme saada aivan yhtä hyvän vuoden tästä, kuin viime vuonnakin.

Vilenius on itsekin ajanut aikoinaan rallia, ja miehen sydän sykkii lajille.

– Ajatus siitä, että Porvoon Autopalvelu lähtisi kamppailemaan rallin SM-sarjan tiimimestaruudesta, syntyi käytännössä loppuvuodesta 2019, Vilenius kertoo.

– Kun en enää itse aja rallia, halusin jollain tavalla kuitenkin olla mukana kilpailujännityksessä ja rallin SM-sarjassa.

– Ralli on lähellä sydäntäni, ja koska moni kuljettaja on lähestynyt meitä aiemmin etsiessään tukijaa, koen, että on hienoa olla lajissa mukana tällä tavalla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut