Suomen Cupin mestaruus antaa Akilleen päävalmentajan mukaan porvoolaisille hyvät eväät Bandyliigan loppukaudelle

Akilles Bandyn miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Jari Hyttinen oli tyytyväinen joukkueensa peli-ilmeeseen Suomen Cupin finaalissa. Arkisto/Toni Degerlund

Toni Degerlund

Akilles Bandy nousi kolmannen mestaruutensa myötä menestyneimmäksi seuraksi Suomen Cupissa. Helsingin IFK, Warkauden Pallo -35, Jyväskylän Seudun Palloseura ja Veiterä ovat onnistuneet voittamaan mestaruuden kahdesti. Veiterä on myös ollut jo pidemmän aikaa Bandyliigan kestomenestyjä kuudella Suomen mestaruudellaan.

Akilles Bandyn miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Jari Hyttinen korostaakin, että vastassa oli kova joukkue, vaikka finaali päättyikin Akilleen selvänumeroiseen voittoon.

– Veiterä on hyvä ja vaarallinen joukkue. Veiterä-pelien tempo on aina 2-3 askelta korkeammalla tasolla kuin muiden pelien, Hyttinen kommentoi.

– Kyllä Veiterällä oli nytkin finaalissa omat hetkensä päästä peliin mukaan. Varsinkin toisen puoliajan alussa. Meille tuli siinä muutama menetys ja Veiterä sai painetta aikaan.

– Veiterä pystyi välillä hallitsemaan palloa, mutta puolustimme tosi hyvin. Valtaosa ottelun kunnollisista maalipaikoista oli kuitenkin lopulta meillä.

– Olenkin todella tyytyväinen koko joukkueemme panokseen. Pysyimme rooleissamme ja teimme töitä.

Olen todella tyytyväinen koko joukkueemme panokseen.

Akilles Bandyn kapteeni Rasmus Kettunen nosti Suomen cupin voittopokaalin ilmaan. Timo Pasanen

Porvoolaisten puolustus ja maalivahti, Isak Skog saa Hyttiseltä paljon kiitosta.

– Keskuspuolustuksemme ja erinomaisesti puolustustamme ohjannut Isak Skog loi meille sen turva, jonka hyvä joukkue tarvitsee.

– Veiterän joukkueesta ja pelitavasta löytyy vielä selviä heikkouksia. Ne olivat hyvin tiedossa ja pystyimme niitä myös hyödyntämään finaalissa.

– Tämän joukkueen valmentamisessa mukavaa on juuri se, että joukkue sisäistää opeteltuja asioita ja pystyy niitä myös peleissä toteuttamaan.

– Meillä on nyt torstaina lepopäivä, mutta perjantaina taas harjoitellaan ja lauantaina on Bandyliiganpeli Narukerää vastaan.

– Myös Porin Narukerä on hyvä ja mieluinen vastustaja, joka on mittaa hyvin meidän tasoamme. Ottelulla on muutenkin iso merkitys Bandyliigan kevätkauden kannalta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut