Huntersin miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Juutilainen on harmissaan hankalasta tilanteesta mutta toivoo, että sarja saataisiin vietyä vielä läpi

Huntersin miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Juutilainen (oik.) Arkisto/Toni Degerlund

Toni Degerlund

Huntersin miesten edustusjoukkueen piti alkuperäisen suunnitelman mukaan palata tosi toimiin ensi keskiviikkona 13.1. Järvenpäässä Haukkoja vastaan. Nyt peli peruuntui, kuten kaikki muutkin tammikuun pelit. Tuleva otteluohjelma on siten vielä täysin auki. Tämänhetkisen otteluohjelman mukaan, Huntersilla olisi nykyisten koronarajoituksien mukaan seuraava ottelu perjantaina 5.2. Kotkassa Titaaneja vastaan. Seuraavana päivänä, 6.2. olisi tarkoitus taas pelata vastaavasti Porvoossa Junkkarit Hockey Teamia (JHT) vastaan kotiottelu.

Hunters pelasi edellisen Suomi-sarjan ottelunsa 21.11.2020 D-Kiekkoa vastaan. Tämän jälkeen myös joukkueharjoittelu on ollut tauolla tähän päivään saakka. Arkisto/Toni Degerlund

Huntersin miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Juutilainen on luonnollisesti tilanteesta enemmän kuin harmissaan.

– Mehän emme ole nyt pystyneet vetämään ollenkaan yhteisharjoituksia. Joukkue harjoittelee tällä hetkellä omatoimisesti, Juutilainen toteaa.

– Onhan tämä tilanne kaikkea muuta kuin hyvä. Kauden suunnitelmat muuttuu aika rajusti ja tämä tilanne kyllä monimutkaistaa monia asioita.

Juutilainen on tietysti hyvin tietoinen neuvotteluista, joita tällä hetkellä käydään, että sarja pystyttäisiin viemään edes osittain läpi.

Onhan tämä tilanne kaikkea muuta kuin hyvä.

– Nyt mietitään kaikkia mahdollisia eri variaatioita, sekä mietitään millä aikataululla kautta voitaisiin jatkaa, Juutilainen sanoo.

– On se vieläkin mahdollista jossain muodossa. Eihän tälle tilanteelle tietysti mitään voi, mutta ihmettelen syvästi, että onko nämä urheilukiellot parantaneet lopulta yhtään mitään. Oma mielipiteeni on, että ei. Kyllä ne ongelmakohdat ovat jossain ihan muualla kuin urheilussa.

Hunters pelasi edellisen Suomi-sarjan ottelunsa 21.11.2020 D-Kiekkoa vastaan. Tämän jälkeen myös joukkueharjoittelu on ollut tauolla tähän päivään saakka. Arkisto/Toni Degerlund

Hunters on pelannut tässä vaiheessa Suomi-sarjan runkosarjassa 12 ottelua, joista se on voittanut varsinaisella peliajalla seitsemän. Viidessä ottelussa pisteet ovat karanneet vastustajille. Porvoolaiset ovat sarjataulukossa viidentenä, ihan kohtuullisen hyvissä asemissa. Sarjaa johtaa Raahe-Kiekko, joka on voittanut kaikki pelaamansa ottelut.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut