Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lentopallon miesten Mestaruusliiga palasi tauolta tutuilla tahdeilla – Hurrikaani venytti voittosarjansa neljään otteluun

Hurrikaani-Loimaa otti lauantaina neljännen peräkkäisen voittonsa lentopallon miesten Mestaruusliigassa, kun Oulun Etta kaatui Oulussa tyhjien katsomoiden edessä erin 3–1.

Edellisen kerran liigaa pelattiin 29. marraskuuta, silloinkin Etta hävisi kotiottelunsa 1–3. Vastustajana oli tuolloin Vantaan Ducks.

Hurrikaani pelasi edellisen ottelunsa 25. marraskuuta.

– Tunnelma oli katossa, kun päästiin pitkästä aikaa pelaamaan. Puolentoista kuukauden aikana on vain treenattu. Siihen nähden peli oli yllättävän valmiin näköistä alusta alkaen. Toinen erä oli vähän heikompi, Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino sanoi.

Niklas Seppänen oli 24 pisteellä vieraiden tehokkain. Hän teki vain yhden hyökkäysvirheen, neljännen erän puolivälissä. Samuli Kaislasalo teki 17 pistettä. Ettan tehokkain oli 23 pistettä koonnut Aleksi Muukkonen.

Hurrikaanin piti pelata sunnuntaina Rovaniemellä, mutta ottelu siirrettiin. Sen seuraava ottelu on ohjelmassa ainakin vielä 16. tammikuuta kotona Perungan Poikia vastaan.

– Sen mukaan harjoitellaan että peli olisi ohjelmassa. Ei oteta murheita, niitä on riittämiin, Heino lisäsi.