Uusimaa Areenan toimitusjohtaja Toni Nyström myöntää, että Uusimaa Areenalla on tiukka tilanne – Viime kauden ennustettu liikevaihto suli 30 prosenttia koronan vuoksi

Uusimaa Areenan toimitusjohtaja Toni Nyström oli järjestämässä Kliffa Cup turnausta Areenalla lokakuussa. Arkisto/Toni Degerlund

Toni Degerlund

Uusimaa Areenan ennustettu liikevaihto vuodelle 2020 oli noin 300 000 euroa. Tästä jäätiin kuitenkin noin 30 prosenttia koronarajoitusten takia. Areena oli viime vuonna yhteensä 14 viikkoa kiinni, joista suuriosa näistä ajankohdista iski juuri Areenan tärkeimpiin kevät- ja talvikauteen.

Uusimaa Areenan toimitusjohtaja Toni Nyström. Arkisto/Toni Degerlund

Uusimaa Areenan toimitusjohtaja Toni Nyström painottaa, että tilanne on äärimmäisen haastava.

– Tällä hetkellä Uusimaa Areenalle pääsee yksin treenaamaan ostamalla kuukausikortin, tai pienryhmissä varaamalla vuoron, Nyström kertoo.

– Käytännössähän melkein kaikki Suomen jalkapallohallit ovat tippuneet tukimuotojen ulkopuolelle, niin myös Uusimaa Areena.

– Uusimaa Areenan liikevaihto tehdään talvella. Jos koko talvi ollaan tässä tilanteessa, niin vaikeaa siitä on kyllä selvitä kesän yli.

– Tilanne tietysti helpottuu, kun rajoitukset hellivät niin, että harjoitukset normalisoituvat. Vaikea kuitenkaan arvioida milloin tämä tapahtuu.

Uusimaa Areenan toimitusjohtaja Toni Nyström. Arkisto/Toni Degerlund

FCFJ aloittaa Palloliiton uusien linjauksien kautta jälleen harjoittelunsa Areenalla mahdollisesti jo tällä viikolla. FCFJ on kuitenkin vain yksi seura monien muiden joukossa, eikä yksin pelasta tilannetta.

– Hallihan on avoinna. Kun seurat tekevät varauksia, niin he pääsevät kyllä halutessaan treenaamaan, Nyström korostaa.

– Seurat päättävät käyttävätkö hallia vai ei. Halliyhtiöllä ei ole tähän vastausta. Halliyhtiön puolesta Areenalla saa treenata, seurat tekevät omat päätöksensä.

– Viranomaismääräykset ovat yksityisten toiminnanharjoittajien, kuten myös yksityisten jalkapallohallien osalta toistaiseksi suosituksia. Tästä seuraa se, että harkinta asiassa jää seuroille itselleen.

– Tsemppiä kaikille yrityksille ja urheiluseuroille, jotka kärsivät koronarajoituksista ja hyvää tätä vuotta. Uusimaa Areena etsii myös uusia yhteistyökumppaneita.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut