Akilles voitti Botnian ylivoimaisesti bandyliigan vieraspelissä – pelaajavalmentaja Jari Hyttinen avasi vieraiden maalihanat

Akilleen pelaajavalmentaja Jari Hyttinen tekee tässä avausmaalin Botnian verkkoon. Timo Pasanen

Timo Pasanen

Jääpallon bandyliigassa Porvoon Akilles tyrmäsi Helsingin Botnian. Botnia yritti kovasti laittaa kapuloita porvoolaisryhmän rattaisiin, mutta pisteet matkasivat vierasjoukkueen mukana lukemin 2–10 (0–5).

Ottelun kulku oli alusta asti selvä, sillä Akilles hallitsi peliä koko ottelun. Olosuhteet mahdollistivat pelata jäätä pitkin normaalia peliä ja siinä Akilles oli vahva.

Botnian porvoolainen valmennustrio Tomi Gröhn, Pertti Koponen ja Magnus Gustafsson on pikkuhiljaa saanut Botnian parempaan liitoon.

Kotijoukkueen kentällä nähtiin myös Akilleen kasvatteja, kun Niklas Johansson ja Niels Främling pelasivat Botnian puolustuksessa kelpo pelin.

Päävalmentaja Gröhn antoi tunnustuksen Akilleelle.

– Akilles pelaa vahvaa fyysistä peliä ja he jaksavat luistella hyvin. Pienistä virheistä Akilles rankaisee armotta ja niitä valitettavasti meille tuli muutama. Olimme pelissä iahan hyvin alussa mukana, mutta Akilleen luistelu on kyllä vahvaa. Olemme saaneet suoraviivaisuutta hyökkäyksiin ja paikkojakin tuli sitä kautta. Puolustuksen tiiviys oli ihan hyvää, Gröhn sanoi.

– Olimme tehokkaita hyökkäyspäässä ja rutiinisuoritus toi hyvän voiton. Ei mitään suurta, mutta hyvää pallon liikuttelua. Vähän ehkä vauhti hiipui meillä, mutta voitto tuli. Peli oli kyllä meidän hallinnassa, joten ei ollut mitään hätää,  Akilleen Matti Vainio sanoi.

Ottelutapahtumat:

12 min 0-1 Hyttinen Jari (Kettunen Rasmus).

29 0-2 Sadakov Denis (Vainio Matti).

36 0-3 Larsson Rolf (Hänninen Casper).

36 0-4 Kettunen Rasmus

45 0-5 Flinck Andreas (Hänninen).

61 0-6 Sadakov Denis (Nordström Joakim).

65 0-7 Hänninen Casper.

66 1-7 Niska Pekka (Johansson Niklas).

77 1-8 Kettunen Rasmus (Flinck Andreas).

79 1-9 Vainio Matti (Lindblad Dylan).

88 2-9 Niska Pekka (Johansson Niklas).

90 2-10 Kettunen Rasmus (Hänninen Casper).

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut