Rahallinen tuki auttaa lasten ja nuorten hyvinvointiin – Borealiksen avustuksen kohteena seurat

PTL:n luistelijat saavat avustusta Borealikselta. Dick Bärlund

Borealis tukee vuosina 2021-2022 Porvoon seudun urheilu- ja ympäristötoimintaa – pääkohderyhmänä juniorit

Borealis on perinteisesti tukenut Porvoon lähialueilla tapahtuvaa erityisesti juniorityöhön kohdistuvaa harrastustoimintaa. Myös ympäristöön liittyvien hankkeiden tukeminen on nähty yrityksessä tärkeänä. Vuosien 2021-2022 tukikohteiksi on valittu 10 eri seuraa ja yhdistystä.

”Arvomme ”vastuuntuntoinen” mukaisesti kannamme paikallista vastuuta ympäristöstä ja ympäröivästä yhteiskunnasta. Haluamme olla tukemassa erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointia sekä edistämässä ympäristön monimuotoisuutta. Koronapandemia on aiheuttanut seuratoiminnalle lisähaasteita ja ulkopuolisen tuen tarve korostuu entisestään”, kertoo Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtaja Salla Roni-Poranen.

Tukea toimintaan Porvoon seudulla saavat: FC Futura Edustus, FC Futura Juniorit, FCFJ naiset, Porvoon Hunters, Nevas golf ry. junioritoiminta, Porvoon Akilles Pyöräily, Porvoon Taitoluistelijat ry, Shirokawa ry, Virvik golf ry:n junioritoiminta ja Vesistötalkkarit.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut