ÅIF:n naisille vierasvoitto Kaisa Kantokorven juhlaottelussa

ÅIF:n naisten edustusjoukkueen Kaisa Kantokorpi on pelannut 200 liigaottelua,joista hän on kerännyt tasan sata tehopistettä. ÅIF

Ådalens Idrottsföreningin (ÅIF) naisten edustusjoukkue otti vakuuttavan 3–8 (1–0, 1–6, 1–2) voiton, kun joukkue vieraili Hämeenlinnassa Steelersin vieraana.

Hämeenlinnalaiset johtivat ottelua ensimmäisen erän jälkeen lukemin 1–0, mutta sen jälkeen kyyti olikin kotijoukkueen kannalta kylmää. Kun joukkueet astelivat kentälle toisen erän alussa, kävi selväksi, että hallinta oli siirtynyt sipoolaisille. ÅIF laittoi palloa reppuun oikein urakalla. Vieraiden toisen erän maalisaldoksi merkittiin kuusi osumaa, joista kaksi merkittiin Jenni Rautaselle.

Viimeisessä erässä olikin sitten jo vahva pelailun maku, koska ottelu oli käytännössä jo ratkennut. Kumpikin joukkue onnistui kuitenkin vielä maalinteossa. ÅIF osui kolmannessa erässä vielä kaksi kertaa Kaisa Kantokorven ja Sara Virtalan toimesta. Kaisa Kantokorvella olikin syytä juhlaan, sillä hän savutti 200-ottelun merkkipaalun Naisten Liigan runkosarjassa. Kantokorpi on kerännyt uransa aikana tässä vaiheessa tasan sata tehopistettä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut