Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pimeys päätti toisen kierroksen golfin Euroopan-kiertueella – Mikko Korhonen matkalla päätöskierroksille

Golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailun toinen kierros Saudi-Arabiassa jäi usealta pelaajalta kesken pimeyden laskeuduttua. Suomalaisista kierroksensa saivat päätökseen Kalle Samooja, Sami Välimäki ja Tapio Pulkkanen. Mikko Korhonen pelasi kakkoskierrostaan 12 reikää ennen keskeytystä.

Korhonen on yhteistuloksessa –4 ja jaetulla 24. sijalla. Hän pelasi perjantaina 12 reikää par-vauhdissa. Vaikka toinen kierros saadaan päätökseen vasta lauantaina, Korhosen pääsy kahdelle päätöskierrokselle on todennäköistä.

Samooja on kahden kierroksen jälkeen tuloksessa +1 ja Välimäki sekä Pulkkanen tuloksessa +7. Välimäen ja Pulkkasen urakka päättynee kahteen kierrokseen. Myös Samooja on tällä hetkellä jatkoonpääsyn osalta rajan väärällä puolella.

Kilpailun kärjessä ovat Uuden-Seelannin Ryan Fox ja Skotlannin Stephen Gallacher, jotka ovat tuloksessa –10. Heistä Fox on saanut kaksi kierrosta täyteen.