Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päävalmentaja Heino sai jatkopestin, Hurrikaani jatkoi voittosarjaansa

Lentopalloseura Hurrikaani-Loimaa kertoi lauantaina tehneensä päävalmentaja Jussi Heinon kanssa 2+3-vuotisen jatkosopimuksen. Illalla joukkue joutui uurastamaan täydet viisi erää ennen kuin Oulun Etta kaatui 3–2 lentopallon miesten Mestaruusliigassa.

– Olihan siinä tahkoamista. Molemmat joukkueet pelasivat hyvää puolustuspeliä, Heino tiivisti.

Hakkuri Samuli Kaislasalo oli 33 pisteellä Hurrikaanin tehokkain.

– Tuolla passimäärällä (66) kuuluukin tehdä hyvät pisteet, Heino totesi.

Tapio Toiviainen säesti 17 pisteellä ja Karri Kutinlahti 15 pisteellä. Aleksi Muukkonen oli 19 pisteellä Ettan tehokkain.

Voitto oli kolmantena jatkavalle Hurrikaanille seitsemäs peräkkäin, ja vastaavasti tappio tukevasti seitsemäntenä olevalle Ettalle kuudes peräkkäinen.

Ducks kukisti Hurmoksen ja nousi viidenneksi

Hyvässä vireessä oleva Vantaan Ducks kukisti lauantai-illan myöhäisottelussa Karelian Hurmoksen Joensuussa 3–1. Aleksander Rastamo oli 20 pisteellä vieraiden tehokkain. Valmentaja Juho Rajala antoi näin lepovuoron ykköshakkuri Joonas Jokelalle.

– Jokela oli mukana, mutta halusin antaa Rastamolle ensimmäisen kerran aloitusvuoron, Rajala sanoi ja kertoi joukkueen tähyävän neljän parhaan joukkoon.

Hurmos on neljän pisteen päässä viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevasta Perungan Pojista. Ducks-pelissä sen tehokkain oli Ville Louhela 19 pisteellä.

Hurmoksella on jäljellä neljä ottelua runkosarjassa. Hurmoksen loput ottelut pelataan kaikki Joensuussa, ja vastustajista joukkueella pitäisi olla hyvät mahdollisuudet voittaa PerPo 3. maaliskuuta ja sitä edellisessä ottelussa Etta.

Ducksilla on runkosarjaa jäljellä kolme ottelua. Se päättää runkosarjan kotona VaLePaa vastaan 27. helmikuuta.