Henna Uljua odottaa innolla pudotuspelejä – PSS nappasi Kooveen tulevaksi vastustajaksi

Konkari Henna Uljua odottaa innolla PSS:n pudotuspelien alkua. Timo Pasanen

Timo Pasanen

Salibandyn F-liigan naisten sarjan pudotuspelit ovat valmiita alkamaan. Sarjan kevään puolivälieräparit valittiin seurojen valintatilaisuudessa. Mukana oli edustajat jokaisesta playoff-joukkueesta.

Ykkösenä valinnut SB-Pro halusi uusinnan viime keväänä pelaamatta jääneistä puolivälieristä. Vastustajaksi valikoitui TPS. Toisena vuorossa ollut Rankat Ankat nappasi kahdeksanneksi sijoittuneen EräViikingit. Kun PSS nappasi Kooveen, jäi viimeiseksi pariksi FBC Loisto – Classic. Ottelusarjat pelataan paras viidestä -formaatilla. Välieriin tarvitaan kolme voittoa. Kevään kaikki pelit näkyvät Ruudusta.

– Tiukka sarja on varmasti tulossa ja historiakin kertoo PSS-Koovee parin pelien olleen vuosien saatossa tiukkoja ja tunteikkaita, Joukkueen vire on hyvä ja puristamme sen erinomaiseksi ennen sarjan alkua. Joukkueen jatkosarjan pelit osoittivat, että pelillisesti ollaan edelleen aikataulussa ja nyt haetaan oikea tunnetila kauden tärkeimpiin peleihin, PSS-päävalmentaja Jukka Kouvalainen näkee.

Porvoon kokenut Henna Uljua odottaa innolla pudotuspelejä.

– Tästä tulee tahtojen taistelu, jonka voittaa se joukkue, joka on valmis laittamaan enemmän likoon. Kaksinkamppailut tulevat nousemaan isoon rooliin sekä viimeistelyn laadukkuus. Kooveeta vastaan on totuttu vääntämään junnuista asti kevään peleissä, joten tunnetta riittää ihan varmasti.

– Uskon että jokainen ottelupari tulee olemaan äärimmäisen tiukka ja pienet asiat ratkaisevat näissä peleissä. Runkosarjan tasaisuus osoitti, että nyt on käsillä todella tiukka playoff-kevät. On löydetty hyvä asenne pelaamiseen sijoitussarjan myötä. Tänä keväänä tullaan näkemään ennennäkemättömän vahva Pessi. On tehty paljon töitä erityisesti fysiikan eteen ja nyt lunastetaan palkinto siitä, Uljua sanoo.

Kari Lehtisalo, Koovee-päävalmentaja:

– PSS on selvä ennakkosuosikki ottelusarjaan lähdettäessä, mutta me olemme valmiita haastaan heidän taitava joukkue. Uskon että meidän materiaalimme leveys ja henkisesti vahva ryhmä pystyy olemaan tosi ikävä vastus. Otteluissa kohtaa kaksi pelitavaltaan erilaista joukkuetta eikä tunnetta tule puuttumaan.

– Joukkueemme on karanteenissa karaistunut ja sisuuntunut. Meitä on koeteltu kauden aikana paljon, joten tällä hetkellä me olemme henkisesti kovempia kuin koskaan.

La 20.03. kello 17:00 PSS – Koovee Porvoon SBH.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut