PSS:n avausvoitto F-liigan pudotuspelissä Kooveesta tuli selvin numeroin –  Ella Holmberg oli hattutempullaan ottelun tehokkain

PSS Ella Holmberg (18) oli salibandyn F-liigan pudotuspeleissä tehokas. Timo Pasanen

Timo Pasanen

Salibandyn naisten F-liigassa päästiin kunnon pudotuspelien tunnelmaan. Porvoon Salibandyseuran naiset voittivat ensimmäisessä pudotuspelissä Tampereen Kooveen. Kolmossijalle runko- ja sijoitussarjassa päätynyt PSS oli selkeästi parempi lukemin 8–3 kuudenneksi päätynyttä Kooveeta.

Jukka Kouvalaisen valmennuksessa runkosarjassa PSS:n maaliverkko heilui kaikkein harvimmin (83). Sama linja jatkui Kooveeta vastaan Porvoossa. Porvoon puolustus oli tiivis ja pallon alla oli aina hyvin pelaajia. Sen lisäksi PSS:n hyökkäys onnistui viimeistelemään upeita maaleja, niin pudotuspelisarjan ensimmäisen ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

– Pelasimme kuten sovittiin, eli puolustus oli tiiviinä vastassa ja hyökkäyksessä pelasimme maltilla. Nyt osuimme myös hienosti, niin mikäs siinä on pelatessa. Näitä pudotuspelejä on odotettu kovasti, niin on hieno päästä myös pelaamaan. Kyllähän me lähdemme puolustuksen kautta pelejä pelaamaan ja ensimmäinen ottelu oli hyvä. Koko joukkue oli hyvä ja toki onhan se kiva tehdä maaleja, mutta sarja jatkuu jo heti alle vuorokauden sisään, PSS:n Ella Holmberg mietti.

Vielä avauserän tilanteessa 1–1 Koovee sinnitteli mukana. Toisessa Annina Levälampi ja kahdesti maalannut Ella Holmberg muuttivat lukemiksi 4–2, ja päätösjaksolla keltaiset menivät menojaan. Ella Holmberg oli hattutempullaan ottelun tehokkain.

Toinen kohtaaminen on vuorossa huomenna sunnuntaina Tampereella.

Tilastot

PSS-Koovee 8–3

00:25 1–0 Ella Holmberg, 16:03 1–1 Aino Lahti (Jemina Ruostila). 24:24 2–1 Annina Levälampi (Marianne Väliaho),

26:30 3–1 Ella Holmberg (Marianne Väliaho), 31:25 3–2 Suvi Hämäläinen (Lahti), 37:51 4–2 Ella Holmberg (Fanny Holmberg), 44:31 5–2 Fanny Holmberg (Annina Levälampi), 53:16 6–2 Ella Sundström (Linda Törnqvist), 56:50

7–2 Julia Turunen (Alisa Kettunen), 57:45 7–3 Veera Vilenius, 59:28 8–3 Alisa Kettunen (Noona Björkman).

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut