Sipooseen Söderkullaan rakennetaan uusi padel-halli – jääkiekkomiehet mukana hallin taustajoukoissa

Tässäkin projektissa on mukana Sipoon Wolfista ja Rasol Oys:sta tutut ja Eero Lehvonen (oik.) ja Tomi Roukala. Jouni Lampinen

Jesse Helminen

Uuden padel-hallin perustuksia aletaan pian louhia Sipooseen Söderkullan Hiekkamäentielle. Pelaamaan pitäisi päästä syksyllä tai viimeistään alkutalvesta. Projektin takana hääriviä osakkaita on neljä Eero Lehvonen, Kalle Vänskä, Tomi Roukala ja Markus Rantavuori. Roukala on tuttu porvoolaisille jääkiekon ystäville, sillä hän pelasi pitkään Huntersin edustusjoukkueessa ja sen jälkeen Sipoon Wolfissa.

Lehvonen näkee, että aloittelijaystävällisen pelin suosio on kasvamaan päin ja harjoitusvuorot voivat olla toisinaan kiven alla. Nyt laji on kasvattanut suosiotaan korona-aikana entisestään. Sipoolaisittain lajin harrastaminen vaatii myös vähintään parinkymmenen kilometrin edestakaisen ajomatkan, sillä lähimmät padel-hallit sijaitsevat Porvoossa, Keravalla, Vantaan Porttipuistossa ja Helsingin Myllypurossa. Lehvonen on kuitenkin sitä mieltä, että kenttiä on varmasti tulossa lähivuosina lisää, joten nyt oli siis hyvä aika perustaa lajin keskus myös Sipooseen. Uutta hallia suunnitellessa haluttiin lähteä sillä ajatuksella liikkeelle, että kyseessä tulee olemaan nimenomaan padeliin sopiva halli. Lehvonen kertoo, että aluksi kyllä kartoitettiin jo olemassa olevat hallit, mutta padel vaatii omanlaiset olosuhteet. Hankkeessa päädyttiin siihen ratkaisuun, että on parasta rakentaa aivan uusi halli vain padelin tarpeita varten.

– Tontilla pian aloitetaan perustusten tekeminen louhinnalla ja rakentamisen on tarkoitus alkaa luvista riippuen mahdollisimman nopeasti, mutta kevään aikana kuitenkin ja loppusyksystä voisi olla jo valmista. Kenttätoimittajiin on jo oltu yhteydessä ja tällä hetkellä tehdään vertailua, että mistä tilataan, Lehvonen sanoo.

Halliin suunnitellaan kolme padel-kenttää ja pukuhuone- ja peseytymistilat, mutta tontilla on tilaa rakennuksen laajentamiselle.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut