Suunnistajilla kartta ja kompassi valmiina – koronatilanteen takia kuntosuunnistus Porvoon seudulla alkaa vain omatoimisena

Ala-asteiden oppilaat pääsevät opettelemaan OK Trianin suunnistajien opastamana lajia. Arkisto/Timo Pasanen

Timo Pasanen

Kevään merkit ovat havaittavissa ja niihin kuuluu ehdottomasti suunnistajien ilmaantuminen metsiin. Suunnistuksen erikoisseura OK Trian aloittelee omaa toimintaansa ulkosalla.

Perinteiset kuntosuunnistukset alkavat Porvoossa 12. huhtikuuta. Porvoon seudun kuntosuunnistukset on perinteisesti juostu aina maanantaisin. Järjestävät seurat ovat Askolan Urheilijat, Porvoon Urheilijat, Akilles OK ja OK Orient.

Koronatilanteen takia kuntosuunnistus Porvoon seudulla alkaa vain omatoimisena eikä siis perinteisenä kuntosuunnistustapahtumana. Seuroissa katsotaan tilannetta ja palataan normaaleihin kuntosuunnistustapahtumiin heti kun tilanne sen sallii. Huhtikuussa aloitetaan 12. päivä ja paikkana on Monninkylä. Askolan Urheilijat rakentavat sprinttiradan. Sitten 19.4. juostaan Haikkoon maastossa Porvoon Urheilijoiden vetämänä ja Akilles OK vie pihkaniskat 26.4. Humlaan suunnistamaan.

Voit valita itsellesi sopivan radan useammasta eri vaihtoehdoista. Kuntosuunnistukset lisätään rastilippu.fi palveluun, josta kannattaa tarkistaa tapahtumien tarkemmat tiedot.

LiikettäNiveliin hanke on jo viime vuonna innostanut useita ihmisiä liikkumaan luonnossa. Moni on saanut hankkeen kautta yhteyden metsään ja liikkumiseen. Projekti on madaltanut kynnystä liikunnan harrastamiseen ja saamaan suunnistuksesta iloa. Uusille tai vaikkapa kertaajille avautuu suunnistuskurssi Porvoossa 26. huhtikuuta Humlassa. Suunnistuskurssin päivät ovat Porvoon seudun kuntosuunnistusten yhteydessä klo 17.45-19.15.

Sitä mitä isommat edellä, niin pienemmät perässä.

OK Trianin ohjaama lasten suunnistuskoulu (6-14 v) alkaa Porvoossa 13. huhtikuuta kello 18.00 ja Sipoossa 12.4. kello 18.

Trian käy 15 ala-asteella liikuttamassa oppilaita suunnistuksen parissa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut