Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kullo Golfille uusi toimitusjohtaja – Rauno Pusa hyppää toimitusjohtajan saappaisiin

Porvoon Kullo Golf Oy:n hallitus on valinnut Rauno Pusan yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Pusa seuraa tehtävässä Pekka Karppia, joka siirtyy toimitusjohtajan tehtävästä toimialan ulkopuolelle.

Pusalla on entuudestaan laaja työhistoria golfin parissa. Hän on tehnyt pitkän sekä menestyksekkään uran muun muassa Sarfvik Golfin ja Keimola Golfin toimitusjohtajana. Pusalla on myös palvelupuolella pitkä hotellinjohtajakokemus, porvoolaisille erittäin tutusta Haikon Kartanosta. Kotimaisen golfin saralla Pusa on toiminut aiemmin myös Suomen Golfliiton hallituksen jäsenenä sekä Suomen Golfjohtajien (FGMA) puheenjohtajana. Hänet on myös valittu vuoden golfjohtajaksi 2012.

Tehtävä herätti laajaa kiinnostusta, ja Kullo Golf saikin useita erittäin laadukkaita hakijoita uudeksi toimitusjohtajaksi. Pusan valinnassa painoi, hönen erittäin pitkä kokemus sekä senioriteetti alan johtotehtävistä. Mies on itsekin innoissaan uudesta haasteestaan.

– Kun jäin marraskuussa 2017 eläkkeelle Sarfvikista yli kymmenen vuoden toimitusjohtajapestin jälkeen, tunsin olevani edelleen täydessä vedossa, Pusa totea.

– Oltuani viikon eläkkeellä, tein ensimmäisen toimeksiantosopimuksen. Kahdessa kuukaudessa niitä tuli kaksi lisää.

– Viime vuoden helmikuussa aloitin Kullo Golfissa Senior Advisorina, ja marraskuusta 2020 alkaen vt. toimitusjohtajana.

– Tunnen Kullon perusteellisesti toiminnallisesti ja taseiden taustoja myöten. Koen tämän haasteen loppu-urani kannalta hienona Grande Finaalina.

Kullo Golf Oy:n hallituksessa Pusan saaminen uudeksi toimitusjohtajaksi, otettiin riemulla vastaa.

– Yhtiömme on päässyt tilaan, jossa teemme voitollista vuosittaista tulosta ja olemme saaneet taustatoiminnot hyvään kuntoon, Kullo Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jani Vaskola sanoo.

– Iso kiitos tästä Pekka Karpille, joka hoiti toimitusjohtajan tehtävää aiemmin.

– Pekan siirtyessä toiselle toimialalle, päätimme rekrytoida toimitusjohtajan, jolla on laaja kokemus golfin parista, sekä selkeitä näyttöjä menestykkäästä toiminnasta alan yhtiöiden parista.

– Lisäksi Raunolla on erinomaiset yhteydet golf-alan toimijoihin ja sidosryhmiin.

– Rauno on myös aiemmin osoittanut loistavaa projektiosaamista johtamiensa kenttien investointi- ja parannushankkeissa.

– Hänellä on luontaista kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa jouhevasti yhteisöllisyyttä korostaen.

– Uskomme vahvasti, että Kullo Golf tulee Raunon johdolla kehittymään entistä paremmaksi kentäksi "peli ja pelaajat edellä" -näkökulmasta, unohtamatta meille tärkeitä kaupallisia sidosryhmiä.