Seagullsin vuoro voittaa Vilpas vieraissa

STT

Helsinki Seagullsin ja Salon Vilppaan kaikki tämän kauden kohtaamiset miesten Korisliigassa ovat päättyneet vierasvoittoihin. Tätä trendiä jatkettiin myös torstaina toisessa välieräpelissä Salossa, josta Seagulls haki täpärän voiton 76–74.

Neljästä voitosta ratkeava ottelusarja on nyt tilanteessa 1–1.

Seagullsin 12–0-startti piti sen johdossa toisen neljänneksen puoliväliin. Tuon jälkeen peli eteni pääosin kotijohdossa. Pari minuuttia ennen loppua Vilpas johti jo seitsemällä pisteellä, mutta Seagulls vei loppuhetket 11–2 ja nousi voittoon.

– Tällaista tämä play off -koris on, pinna sinne ja toinen tänne. Ihan sama, onko eroa lopussa yksi vai neljäkymmentä pistettä. Tämä oli meiltä upea taistelu ja hienoa, että saimme sarjan tasoihin, sanaili Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Voittajien tehoparina kunnostautuivat 16 pisteen miehet Timo Heinonen ja Kendale McCullum. Vilppaasta pääsivät yli kymmenen pisteen vain Deondre Parks 27:llä ja Aatu Kivimäki 12 pisteellä.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut