Marianne Saarhelo paransi tuloksiaan painonnoston EM-kilpailuissa

Marianne Saarhelo sai ylös 179 kilon yhteistuloksen ja oli kisassa 16.. Timo Pasanen

Porvoolaislähtöinen Marianne Saarhelo nähtiin painonnoston EM-lavalla Moskovassa. Hän oli ensimmäinen suomalainen lavalla, Sarjan 64 kiloa Saarhelo Helsingin Herakleesta, tempaisi 78 ja 81 kiloa. Työnnössä nousi alkupaino 98, mutta 102 ja 103 eivät ylöstyöntöjen osalta menneet aivan nappiin; ensin mainittu suuntautui eteen, toinen livahti takaa alas. Tulos 179 kiloa riitti 64-kiloisten B-ryhmässä sijalle 7, tempaustulos 81 kiloa oli ryhmän kuudenneksi paras.

Rovaniemen Reippaan Anni Vuohijoki nosti saman luokan A-ryhmässä ja yhteistulos 212 kiloa takasi kuudennen sijan tasaisessa ryhmässä.

Saarhelo jäi lopulta sijalle 16 ja kertoi, että kisasuoritus oli myös hänen mieleen.

– Valmistautuminen on sujunut kaikesta huolimatta hyvin. Ihana hyvä kisa suhteessa siihen, että jo lämmittelyssä nousi kauden kärkitulokset sekä tempauksessa että työnnössä. Lämmittelyt menikin hyvin, mutta isommissa raudoissa huomasi kyllä tuntuman puutteen. Kroppa ei ollut valmis isoihin rautoihin, vaikka mieli oli.

Pienet terveyshuolet ennen kisaa eivät vaikuttaneet suoritukseen.

– Pitkään vaivannut polvivaiva ei kuitenkaan tuntunut lavalla ollenkaan pahalta. Tästä jatketaan eteenpäin ja vaan enemmän nostoja treeneissä ja Kolumbiassa sitten kovemmat tulokset, Saarhelo sanoo.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut